Neyse,sen bilirsin. Eğer ikinci bir Akainu vakası olursa bir de Sabo'ya ağıt yakmayın diye diyorum.Senin cümlenden bu çıkıyor kardeş k.bakma.
Neyse,sen bilirsin. Eğer ikinci bir Akainu vakası olursa bir de Sabo'ya ağıt yakmayın diye diyorum.Senin cümlenden bu çıkıyor kardeş k.bakma.
Bana göre cevabı belli bir anket. Dünyayı koruyan örgütün en güçlü üç adamından biri; halen çaylak olan bir korsana ve yeni meyve yemiş birine yenilecek olsaydı, bu düzen bu kadar sürmezdi.Oh be,sonunda benim gibi düşünen biri.
Sabo 10 dk tutamaz mı Akainu'yu? :/Luffy G4 açmadan çok etkili olmaz, açarsa da Akainu'nun işini hemen bitirmeleri lazım. Yoksa 10 dk içinde Luffy mefta olur. Sonra Sabo'yu da harcar.
Tutar,fakat 10 dk sonunda Luffy, Ace'i tuttuğu gibi Sabo'yu tutar.Sabo 10 dk tutamaz mı Akainu'yu? :/
Luffy halen çaylak ise time-skip yaşanacak demektir. Katılıyor musun?Bana göre cevabı belli bir anket. Dünyayı koruyan örgütün en güçlü üç adamından biri; halen çaylak olan bir korsana ve yeni meyve yemiş birine yenilecek olsaydı, bu düzen bu kadar sürmezdi.
Tutar ama darbe alma pahasına magma ile Luffy'yi harcar bence. Ha Lufy süre bitmeye yakın oradan uzaklaşıp 10 dk sonra tekrar gelirse başka ama Lufy de o kafa yok maalesef. Ölse kaçmaz oradan, Akainu da tahrik etmeyi iyi bilir zaten.Sabo 10 dk tutamaz mı Akainu'yu? :/
Boşuna çabalamayın derim,adamla dövüştürmek için süre tutuyorsunuz.Aradaki fark ortada.Tutar ama darbe alma pahasına magma ile Luffy'yi harcar bence. Ha Lufy süre bitmeye yakın oradan uzaklaşıp 10 dk sonra tekrar gelirse başka ama Lufy de o kafa yok maalesef. Ölse kaçmaz oradan, Akainu da tahrik etmeyi iyi bilir zaten.
Hayır. Çaylaklıktan çıkacak daha üst liglerde mücadele etmeye başlayınca. Şu an kendi klasmanında olmayan bir düşmanla karşılaşıyor mesela.Luffy halen çaylak ise time-skip yaşanacak demektir. Katılıyor musun?