Bu bakış açısıyla işliyor da olabilir ama Oda'dan keşke daha fazla açıklama duysak. Bu arada Zoro,Law,Kid örnekleri güzel olmuş ama yine de en çok bu Luffy'de göze çarpıyor.
Luffy’de göze çarpması aldığı gücün absürtlüğünden ve sık sık kullanmasındandır.
Uyanışsız dof vs g4’süz luffy’e bakıyorum. Adam doğru düzgün hasar almadan dövüyordu. G3 vursa kan alacak ama denk getiremedi luffy. Dof orta zorlukta alıyordu.
G4 öyle bi güç ki bu farkı kapatmakla kalmıyor dof’un uyanışına da baskın geliyor. Uyanıştan daha çok güç vermiş düz seviye olarak bakarsan.
cracker zırhından çıkmadan orta zorlukta alıyordu. G4 bu adamın tüm ordusuyla dövüşebiliyordu. Üstünlük kurmasını görmedik ama süre sorunu vardı yenemedi normal şekilde.
Kata kenbunshoku haricinde de her alanda üstündü. G3’ün üst modeli, daha iyi g2, sert haki, daha fazla hız falan. Luffy bi g4 açtı tüm farkı kapattı üstüne uyanışı açtırmadı.
G4 komutan liginde uyanıştan yüksek bi güçtü. Luffy’i öyle yorması çok normaldi. Zoro sadece enma kullansa benzer duruma düşebilirdi ama kral hakiyi de ekleyince süre sınırıyla yenilme görmedik. Law ve Kidd zaten 1v1 dövüşmedi.
Yonkou liginde o kadar büyük bi güç olmaz büyük ihtimalle. Olmadı da hatta kaido karşılığını verdi. Ama luffy kaidoyla dövüşebilse de haki miktarı hala yonkou değil. Ben law’ın yonkou ışınlayamamasının kral haki ustalıktan olduğunu sanmam. Haki miktarları aşırı fazla. Luffy o lige çıksa g4 rahat kullanacağı bi form olur. Yonkou liginde süper bi güç de olmayacağı için dengelenir.
Aslında bu kadar kafa yormak da lazım değil ama ben luffy’nin formları böyle gördüm hep. Keşke lucci karşısındaki gibi vücudu bitse, iradeyle kalkıp son vuruş falan atsa. Benim gözüme çarpan şey balon gibi havaya uçması ve 10 dk çöp olup kaçması. Yoksa süre sınırı olması mantıklı bence böyle kendi ligine büyük gelen güçler için.