Gece gece kahkaha attım bu Allah'ın belası sahne nedir böyle lan asgasgadhgadhahah
Gece gece kahkaha attım bu Allah'ın belası sahne nedir böyle lan asgasgadhgadhahah
ABWHFBAFHJAB NFAWJIFNAWUIJWKFA ANWFUIJANFUIJ Harika, Muhteşem, mükemmel IANWUFJNAF Dizi ismi lütfen!
Adını feriha koydum olması lazım.ABWHFBAFHJAB NFAWJIFNAWUIJWKFA ANWFUIJANFUIJ Harika, Muhteşem, mükemmel IANWUFJNAF Dizi ismi lütfen!
Luffy yerine nika denmesi benim de hoşuma gitmiyor ama değişen tek şey dayanıklılığı değil kesinlikle. Luffy uyanıştan düştüğünde kurduğu cümlelerin ciddiyetinin değişmesi, yamato ve momo'nun onun luffy olduğuna ancak luffy uyanıştan düştükten sonra emin olması gibi detaylar uyanışın Luffy'nin düşünce sistemini değiştirdiğini gösteriyor benceAdam meyve uyandırdı zoruna gitti bazılarının nika diyorlar. Değişen tek şey luffynin dayanıklılığı oldu . Meyve hala aynı meyve luffy de aynı luffy. Luffy meyveyi uyandirdiktan sonra kaido'dan daha çok dayak yedi unutmayın.
Uyanışı eleştirenler luffy haterı oldu yine iyi miAdam meyve uyandırdı zoruna gitti bazılarının nika diyorlar. Değişen tek şey luffynin dayanıklılığı oldu . Meyve hala aynı meyve luffy de aynı luffy. Luffy meyveyi uyandirdiktan sonra kaido'dan daha çok dayak yedi unutmayın.
Atak gücü hariç enerjisi arttı diyeceğim ama bu lanet meyve hala daha kullandıkça Luffy'nin ömründen çalıyor gibi hissettiriyor. Güçlendikçe dezavantajları artan tek karakter.Adam meyve uyandırdı zoruna gitti bazılarının nika diyorlar. Değişen tek şey luffynin dayanıklılığı oldu . Meyve hala aynı meyve luffy de aynı luffy. Luffy meyveyi uyandirdiktan sonra kaido'dan daha çok dayak yedi unutmayın.
Nükleer reaktör var. Haki bile yeniliyor. Haki çeken kılıca laf edenlere bak yaAtak gücü hariç enerjisi arttı diyeceğim ama bu lanet meyve hala daha kullandıkça Luffy'nin ömründen çalıyor gibi hissettiriyor. Güçlendikçe dezavantajları artan tek karakter.