Marco+Vista hasar veremiyor.2 Marco belki ah dedirtir.3 tanesi kan akıtır belki.Bazılarına göre 2 sağkol 1 amiral etmez. 3 tane de anca başa baş gelir. Bkz: @Eustass Captain Kidd
Marco+Vista hasar veremiyor.2 Marco belki ah dedirtir.3 tanesi kan akıtır belki.Bazılarına göre 2 sağkol 1 amiral etmez. 3 tane de anca başa baş gelir. Bkz: @Eustass Captain Kidd
Sakazuki 3 tane Marco indirecem derken Yorgunluktan komaya girer Kizaruda Kendine deniz kelepçesi takıp intihar eder.Marco+Vista hasar veremiyor.2 Marco belki ah dedirtir.3 tanesi kan akıtır belki.
Marcoların yanına Kizaruyu verirsen şansları olabilir bak.Sakazuki 3 tane Marco indirecem derken Yorgunluktan komaya girer Kizaruda Kendine deniz kelepçesi takıp intihar eder.
Jozu, Aokijiden kan alıyor. 2 Marco Amirali haşat eder. 2 Amiralde İmparatoru komalık eder. 2v1'i çok hafife alıyorsunuz.Marcoların yanına Kizaruyu verirsen şansları olabilir bak.
Luffy sağ kol seviyesini aşmadı sağ kol seviyesinde biliyorum ikisinin birlikte saldıracağını ama ben ikisinde de öyle pek bir güç göremedim2v1 ? Hani sıra sıra kapışma değil bu Yonkolara da 2,3 Amiral aldırtıyordu millet bu seride böyle tanrısal bir güç var ben niye fark edemedim. Luffy sağ kol seviyesini aştı, Sabo sağ kol seviyesi desen nasıl ikisi Sakazuki alamıyor ?
Bile???Marco+Zoro anasını bile ağlatır ama bu ikili de zor da olsa yener bence.
Anlatımı kuvvetlendirmek için kullandım?Bile???
Küçümseme düşüncesi oluşuyorAnlatımı kuvvetlendirmek için kullandım?