Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sakazuki vs. Sabo & Luffy

Kazanan taraf hangisi olur?

  • Akainu

    Kullanılan: 119 34.0%
  • Sabo+Luffy

    Kullanılan: 221 63.1%
  • Berabere

    Kullanılan: 3 0.9%
  • Kararsızım

    Kullanılan: 7 2.0%

  • Kullanılan toplam oy
    350
Akainu, Kaido'yu yener diye düşünüyordum ama Oda SBS'de en güçlü demiş. Bir de şu an Kaido bizi darbe yemeye alıştırdı. Şaka maka bir sürü darbe yedi bana mısın demiyor.

9 Kına karşı tek başına savaştı hepsinden ataklar yedi sonra ortak bir atak yedi 4 Kından. Ardından Luffy'den Red Roc yedi. Sonra yine 5 Novadsn güçlü saldirilsr yedi.

En son bölüm Kong Rifle, Rhini Scheniddr Kong Gatling, Purgatory Oni giri, Kama Sonic , Gamma Knife , Gibson felan bir sürü atak yedi.

Hala bana mısın demiyor.

Akainu'nun da her ne kadar sağlam darbeler aldığını görmüş olsak ds insanı boyutları sebebiyle Kaido kadar tank biri olamaz gibi duruyor.

Bir de Kong Rifle ve Kong Gatling, Akainu'yu sağlam etkiler gibi geldi bana.
 
Akainu çok zorlanarak alır gibi duruyor. Wano sonrası işler değişir tabi. Adam yakaladı mı affetmiyor. Tek bir açıkta uzuv kopartma özelliği var.
 
Luffy'nin G4+janjanla vereceği hasarı Kaido gibi tanklayamaz. Akainu açık buldu mu yok eder ama 2v1 de bu kadar kolay açık bulamaz. Sabo da yc1 seviyesi civarındadır. Biri ölse bile savaşı alırlar.
 
O denkleme hem ateşi, hem kayayı peynir gibi kesen birisi lazım. Magma toplarını İsviçre peyniri misali kesecek biri. Öyle birini bulun, o denklemden birisinin yerine koyun. O takım garanti kazanır o zaman.
 
B haliyle Luffynin bir şey yapacağını sanmıyorum, Sabo da Amiral seviyesinde olmadığına Akainu ezip geçer.
2v1 ? Hani sıra sıra kapışma değil bu Yonkolara da 2,3 Amiral aldırtıyordu millet bu seride böyle tanrısal bir güç var ben niye fark edemedim. Luffy sağ kol seviyesini aştı, Sabo sağ kol seviyesi desen nasıl ikisi Sakazuki alamıyor ?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık