Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sakazuki vs. Sabo & Luffy

Kazanan taraf hangisi olur?

• Akainu

Kullanılan: 119 34.0%
  • Sabo+Luffy

Kullanılan: 221 63.1%
  • Berabere

Kullanılan: 3 0.9%
  • Kararsızım

Kullanılan: 7 2.0%

• Kullanılan toplam oy
    350
İstediğin kadar saldırı gücün olsun Logiaya vuramazsın.Senin dediğin durum haki kullanan normal birisine karşı işe yarıyor.Telefonda olsam atarım sahneleri.Moria vs Luffyde adam ortalığı yıkıyor da kan alamıyor Luffyden.
Logiayla Luffy'nin alakası ne ? Moria vasıfsızının ortalığı yıkması da çok bir şey ifade etmiyor.Bina,ev fırlatmak,dağ parçalamak belli kalibrenin üstündeki karakterler için sıradan şeyler.Oda'nın abartı bi efekt vermesi o yumruğun aşırı güçlü olduğu anlamına gelmez.Demek ki Luffy'nin sınırını aşamıcak bir güçteymiş.

Moria o saldırıyı yaptıktan sonra Luffy'e böyle ezilirsin işte diyor. Luffy'de aynı şekilde şunu söylüyor '' Çünkü ben lastiğim ondan ezilmem ''. Yahu ciddi misiniz yahu? Moria'nın karakterler tarafından bizzat Oz'dan güçlü olduğu vurgulandı, Luffy'nin gölgesine sahip Oz'dan hemde. Meyvesiz Lucci'den güçsüz vuruyor olabilir mi bu adam o zamanlarda? Te allam yarabbim..

Lucci'nin kan alması orada dudağını falan ısırdı Luffy ondan. Diğerindede görünmez rankyaku attığı bariz tekmesiyle. O saldırı rankyaku gibi kesme tekniği olduğundan sırtından kan almış olabilir, bu gayet açıklanabilir birşey.

Ayrıca o Rokougan haki tekniği çıkacak zaten, bunuda üstüne basa basa söylüyorum. 1000 gölge Moria 4. 5.komutan ligi adamdı hatta daha üstü iyice çapsız ettiniz şu adamı cidden yazık yani. ( Yc3 değildi tabiki yanlış anlaşılmasın )

Son düzenleme:
Moria o saldırıyı yaptıktan sonra Luffy'e böyle ezilirsin işte diyor. Luffy'de aynı şekilde şunu söylüyor '' Çünkü ben lastiğim ondan ezilmem ''. Yahu ciddi misiniz yahu? Moria'nın karakterler tarafından bizzat Oz'dan güçlü olduğu vurgulandı, Luffy'nin gölgesine sahip Oz'dan hemde. Meyvesiz Lucci'den güçsüz vuruyor olabilir mi bu adam o zamanlarda? Te allam yarabbim..

Lucci'nin kan alması orada dudağını falan ısırdı Luffy ondan. Diğerindede görünmez rankyaku attığı bariz tekmesiyle. O saldırı rankyaku gibi kesme tekniği olduğundan sırtından kan almış olabilir, bu gayet açıklanabilir birşey.

Ayrıca o Rokougan haki tekniği çıkacak zaten, bunuda üstüne basa basa söylüyorum. 1000 gölge Moria 4. 5.komutan ligi adamdı iyice çapsız ettiniz şu adamı cidden yazık yani.
Croco-boy gibi karizması yok reisin ondan.

Hacı dudağını ısırdı desek hadi kabul hadi ikincisine de kabul ama ilk resimde Luffy inliyor düz yumruğuna Lucci'nin, ayrıca Kuma olayına bakarsak Zoro'yu öldürmek için çıkardığı acı havuzuna orada diyor ki moria dövüşünde aldığı hasar,yorgunluk ve stresi bunlar ama baktığımız zaman Luffy full düz saldırılar yiyor kesik olarak yediği tek saldırı ilk başta gölge yarasaların ufak ısırıkları idi gerisinin hepsi fiziksel eee bu adam nereden aldı bu acıyı yav eğer Luffy'e işlemiyorsa :D
İhh demesi hasar alıyor demek mi ? Luffy dediğin adam fiziksel olarak sınırlarını zorlayan adam.Orada yorgunluk ve stres var.
Logiayla Luffy'nin alakası ne ? Moria vasıfsızının ortalığı yıkması da çok bir şey ifade etmiyor.Bina,ev fırlatmak,dağ parçalamak belli kalibrenin üstündeki karakterler için sıradan şeyler.Oda'nın abartı bi efekt vermesi o yumruğun aşırı güçlü olduğu anlamına gelmez.Demek ki Luffy'nin sınırını aşamıcak bir güçteymiş.
Yani Luccinin düz yumruğu Morianın 1000 gölge almış halinin yumruğundan daha güçlü ki lastiği aştı diyorsun yani ?

Sakazuki hafife alınmamalı. Dümenci, adama arkadan yaklaşıp deprem yumruğu attığı halde hemen akabinde toparlanıp ateşli yumruğuyla gövdesinde delik açmıştı. Bir yonkonun saldırısı ne kadar güçlü gördük ve habersiz bir saldırıda Kaido bile kılıç yaraları aldı. Sakazuki şu anki Luffy'den alacağa bir darbe sonra rahat toparlanır.
Hem dayanıklılık hem meyvesinin gözlem hakisiyle olabilecek kombini hem de uyanışının gücü sebebiyle Sakazuki en fazla zorlanarak yener.

Yani Luccinin düz yumruğu Morianın 1000 gölge almış halinin yumruğundan daha güçlü ki lastiği aştı diyorsun yani ?
Lucci olayını hatırlamadığımdan bir şey demedim o konuda.Eline bi lastik al.Zıt taraflara çekerek kopartabilirsin lastiği.Luffy'de lastik olduğuna göre onun içinde aynısını düşünebiliriz.Sadece Luffy'i öyle kopartıp öldürmek için çok daha büyük kuvvete ihtiyacın vardır.Yumruk atarak hasar verme muhabbeti de böyle bana göre.Her şey o sınırı aşmakla alakalı.

Croco-boy gibi karizması yok reisin ondan.
Açıklaması yapılmış şeyler tartışılıyor ona kızıyorum, net birşey var ortada kafamızdan başka seri uydurmayalım yani lütfen ;

Bu adam base halde bile Mf'deki Oz Junior'ın karnını delip bilincini kaybeden son saldırıyı yapmıştı. 1000 gölge hali değil Lucci'yi , cp9'u tek başına alırdı, Luffy'nin lastik olması adamın gücünün anlaşılabilirliğini netleştirmiyor sadece, yoksa adam bariz güçlüydü.

1000 gölge Moria > Nightmare Luffy > TB Oz > Mf Oz rahat rahat. Mf Oz'un efsane korsanlar ligine girdiğini unutmayalım 550 milyon gibi yüksek bir rakama sahipti az buz değil bu. Fiziksel gücüyle önplana çıkıyordu çünkü, koramiral tekliyordu Mf'deki Oz bile. Tb Oz'da Luffy'nin yetenekleriyle harmanlaşıyor.

Cp0 Lucci yani 2 yıl sonraki Lucci bile anca Nightmare Luffy seviyesine gelebilir, sadece zaman sınırı kalkar o kadar, Lucci o gücü zaman sınırı olmadan kullanabilir işte 2 yıllık kendi öz gelişimiyle. Kaldıki cp9'daki halini kıyaslamak karaktere haksızlık yapmaktır Moria'ya yani.

Son düzenleme:
Lucci olayını hatırlamadığımdan bir şey demedim o konuda.Eline bi lastik al.Zıt taraflara çekerek kopartabilirsin lastiği.Luffy'de lastik olduğuna göre onun içinde aynısını düşünebiliriz.Sadece Luffy'i öyle kopartıp öldürmek için çok daha büyük kuvvete ihtiyacın vardır.Yumruk atarak hasar verme muhabbeti de böyle bana göre.Her şey o sınırı aşmakla alakalı.
Bende böyle düşünüyorum zaten WCI'da da kolu kopuyordu sınırına geldiği için mutlak bir sınırı olmalı lastiğin yoksa çok üst düzey bir güç düşünüldüğünde.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık