Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sakazuki vs. Sabo & Luffy

Kazanan taraf hangisi olur?

• Akainu

Kullanılan: 119 34.0%
  • Sabo+Luffy

Kullanılan: 221 63.1%
  • Berabere

Kullanılan: 3 0.9%
  • Kararsızım

Kullanılan: 7 2.0%

• Kullanılan toplam oy
    350
Valla burda Linlin haki kullanmadı bana göre :D Luffy'ye olan malum.
Adam kafalama taşa çakılıyor.Toz toprak olmuş bildiğin.Öksürmesi de o yüzden.Yoksa ne alaka ya öksürük :D
Eskiden ben de böyle düşünüyordum da Lucci tarzı döveceksin bu dayak arsızını.
Lucci Rokuogan vurana kadar hasar veremedi bile Luffye.O teknik çok şeyi değiştirdi.
Senin dediğine göre haki meyveyi iptal eder oluyor.Yoksa Luffy'e neden hakiyle zarar verilebiliyor anlamadım.Eğer haki meyveyi iptal eder demeye çalışıyorsan da öyle bir şey yok.Mantığın ne anlamadım.
Nereden çıkarttın la meyve iptali falan ? Croconun Luffynin kanamasına verdiği tepki bile bazı şeyleri açıklıyor.Ek olarak Haki meyve iptal etmiyor asıl bedene ulaşmanı sağlıyor.

Adam kafalama taşa çakılıyor.Toz toprak olmuş bildiğin.Öksürmesi de o yüzden.Yoksa ne alaka ya öksürük :D

Lucci Rokuogan vurana kadar hasar veremedi bile Luffye.O teknik çok şeyi değiştirdi.

Nereden çıkarttın la meyve iptali falan ? Croconun Luffynin kanamasına verdiği tepki bile bazı şeyleri açıklıyor.Ek olarak Haki meyve iptal etmiyor asıl bedene ulaşmanı sağlıyor.
Pıçakcı sana o kadar sayfa atmıştım hacı Lucci dövüşünden hasar verdiği ile ilgili :D

Mantığın o herhalde diye söyledim.Söylediğinin bi mantığı olması.Yoksa sırf hakisi yok diye Kaido,BM,Garp fiziki gücündeki adamların haki olmadan Luffy'e zarar verememesi mantıklı gelmiyor.Luffy hakisi olmadan haki kalkanını aşmıştı.Her şey toplam saldırı gücünün>toplam savunma olmasıyla alakalı bence.

Editledim mesajımı hacım valla bayağı bayağı kan alıyor Lucci hemde düz hali ile.
Bir tanesinde dişini isirmadan dolayı kanama var diğerinde pençelemiş gibi duruyor çözemedim orayı.Yoksa o kadar kan başka nasıl çıkar.Kesme saldırıları ile hasar alıyor zaten Luffy.
Mantığın o herhalde diye söyledim.Söylediğinin bi mantığı olması.Yoksa sırf hakisi yok diye Kaido,BM,Garp fiziki gücündeki adamların haki olmadan Luffy'e zarar verememesi mantıklı gelmiyor.Luffy hakisi olmadan haki kalkanını aşmıştı.Her şey toplam saldırı gücünün>toplam savunma olmasıyla alakalı bence.
İstediğin kadar saldırı gücün olsun Logiaya vuramazsın.Senin dediğin durum haki kullanan normal birisine karşı işe yarıyor.Telefonda olsam atarım sahneleri.Moria vs Luffyde adam ortalığı yıkıyor da kan alamıyor Luffyden.

Bir tanesinde dişini isirmadan dolayı kanama var diğerinde pençelemiş gibi duruyor çözemedim orayı.Yoksa o kadar kan başka nasıl çıkar.Kesme saldırıları ile hasar alıyor zaten Luffy.

İstediğin kadar saldırı gücün olsun Logiaya vuramazsın.Senin dediğin durum haki kullanan normal birisine karşı işe yarıyor.Telefonda olsam atarım sahneleri.Moria vs Luffyde adam ortalığı yıkıyor da kan alamıyor Luffyden.
Hacı dudağını ısırdı desek hadi kabul hadi ikincisine de kabul ama ilk resimde Luffy inliyor düz yumruğuna Lucci'nin, ayrıca Kuma olayına bakarsak Zoro'yu öldürmek için çıkardığı acı havuzuna orada diyor ki moria dövüşünde aldığı hasar,yorgunluk ve stresi bunlar ama baktığımız zaman Luffy full düz saldırılar yiyor kesik olarak yediği tek saldırı ilk başta gölge yarasaların ufak ısırıkları idi gerisinin hepsi fiziksel eee bu adam nereden aldı bu acıyı yav eğer Luffy'e işlemiyorsa :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık