Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sakazuki vs. Marshall D. Teach (2 Yıl Sonrası)

Akainu vs BlackBeard (2 yıl sonrası)

• Kullanılan toplam oy
    181
Teach, zorlansa bile alır. Gerçi iki yılda nasıl bir güce erişti bilmiyoruz ama o iki meyve çok tehlikeli. Akainu'nun şansı olmaz.

Çok handikaplı bir vs.Saka öyle ha deyince iki deprem yumguruyla inecek adam değil, Teach de öyle pat diye lava kafa atacak adam değil.Teach iki yıl öncede çok sıkıntlı bir adamdı, bunun en büyük nedeni hergelenin önde gideni olduğundan her zaman bişeyler saklıyor oluşu ve net gücü hakkında bişey demenin güç olması.Şahsi fikrim şudurki BB yi yonkou yapan en büyük unsur meyvelere hakimiyetini çok arttırmış olması ve tayfası.Saka ya gelecek olursak, bu adamın Yonkoulara gözü kesiyorki karargagı NW ye taşıyor.Velhasılı şuanki denizciler arasında Yonkoulara en yakın adam, belkide denk. Çok çok ufak bir farkla D. etkeninden Teach alır gibi.Ama yinede belli olmaz

Amaç herkesin görüşünü almak. Bana kalırsa da Teach Ace'den bile darbe aldığında acı çektiyse bundan kat be kat güçlü magma yediğinde daha beter olur.
Merak ediyorum WB bile Gura Gura yumruğu attığında BB yami yamiyle absorbe etti Magmayı niye absorbe edemesin Bence akainu BB ye magmayla felan vurmaz geçin o işi

teach zorunda kalmadıkca akainu gibi adamla dövüsmez. ama kalırsa akainuyu her türlü öldürür. arada sıklet farkı var. üstelik ada büyüklügünde atesi içine cekne karanlık magmayıda etkisiz kılar. 2 yıl önce olsa bu güc yetmezdi ama üstüne birde herseyi yansıtan deprem var. denizcilerin içinde yonko yenebilecek adam yok. goroseinin deyimiyle onlar wgnin sadece bir bölümü.

Merak ediyorum WB bile Gura Gura yumruğu attığında BB yami yamiyle absorbe etti Magmayı niye absorbe edemesin Bence akainu BB ye magmayla felan vurmaz geçin o işi
Saka'nın meyve aşırı tehlikeli. Neden diye sorarsan, WB bu adamı dövdü dövdü, Saka bi kere vurdu yüz yok. Yani BB döver döver ve bi darbe alırsa aynı olay olur kaldı ki bu adam acıları extra fazla alıyor. Ben olayın burasındayım yoksa dayanıklılık güç gibi etkenlerde ikisi de hayvan. Hele ki BB tam bi hayvan.

Yonkou kaptanından ziyade,bir amiral sağ kolu kesin yener diyemiyoruz.

Örnek Marco,hiç bir amiral bu adamı kolayca yenemez,Akainu dahil tüm amirallerle en az 5 gün ölümüne savaşır.

Örnek,Jack amirallerin filoya dalıyor,nasıl bir azman olduğu ortada.

Sağ kollar =< Amiraller(Amiraler çok az öndedir)< Yonkou kaptanı

Saka'nın meyve aşırı tehlikeli. Neden diye sorarsan, WB bu adamı dövdü dövdü, Saka bi kere vurdu yüz yok. Yani BB döver döver ve bi darbe alırsa aynı olay olur kaldı ki bu adam acıları extra fazla alıyor. Ben olayın burasındayım yoksa dayanıklılık güç gibi etkenlerde ikisi de hayvan. Hele ki BB tam bi hayvan
Magmanın tehlikeli olduğu su götürmez bi gerçek sakuzaki WB ye vurdu yüz yok diyorsunda ölmüş adama vurdu zaten ben BB karşısında öyle fırsatları olucağını ve rakibinin Wb kadar dezavantajı olacağını düşünmüyorum.Oda MF de sakuzakiyi biraz şişirdi Yonkoulara harcatıcak belli benim görüşüm bu yönde

Yami yami diğer meyvelerle arasına çekim gücü boşluğunu koyuyor. Yani rakibin meyveyle el, kol, bacak temas etmiyor. Bir çeşit duvar gibi ilk olarak meyveler çarpışıyor ki yami yami bu özelliği sayesinde istisnasız her meyveyi etkisiz kılıyor.

Yami yami karşısında en etkili kişiler, meyve kullanmayanlar. Öteki türlü değil Akainu, feriştahı gelse tırt. Açık ara Teach, açık ara.

13th_warrıor

Marshall D. Teach alır. Sakazuki nin meyve iptal olduğu an savaşın süresi en fazla 5 saatliktir. 5 saati de Sakazuki nin sağlamlığına veriyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık