Ace nereden çıkıyor anlamıyorum. Adam tama'yı kurtarma bahanesiyle iş pişirmiş...Gölgesi* "hüüüü biz Ace'le takılırdık bu yüzden seni bekliyordum hüüüü" bak bu haftanın teması.
İşte olmadığı için bana da tutarsız geliyor.
Ace nereden çıkıyor anlamıyorum. Adam tama'yı kurtarma bahanesiyle iş pişirmiş...Gölgesi* "hüüüü biz Ace'le takılırdık bu yüzden seni bekliyordum hüüüü" bak bu haftanın teması.
Önemli olan hikaye evrenin tepkisi değil o yüzden umrunda olmamalıGölgesi* "hüüüü biz Ace'le takılırdık bu yüzden seni bekliyordum hüüüü" bak bu haftanın teması.
Wb, Mf döneminde bile "en güçlü" unvani ile anilirken kafasini ve gogusunu delen kisi Kaido'ya zarar mı veremeyecek? Kaido Mf zamani zirveyi yaşiyor bak bunu da dusun.Kaido'ya hayatında aldığı tek yarasını verdiği zannedilen şahısla Kaido'ya gerçekten hayatının tek yarasını vermiş adamı mı karşılaştırıyoruz genjler ? Behehe
Wb'nin Mf zamanı en güçlü olmadığını dedem bile biliyor. Raf ömrü +450 bölüm geçmiş şeyleri hala tartışmak istiyorsan Toki ablamızla görüş Mf zamanına şutlasın seni reyis :/Wb, Mf döneminde bile "en güçlü" unvani ile anilirken kafasini ve gogusunu delen kisi Kaido'ya zarar mı veremeyecek?
Fufufu.