Değişmedi, hala Oden yer diyorum ama Akainu'da çok kaslı kuvvetli bir köpek. Abi bizim köye çorba lazım, halk fakir deyip kandırır Oden'i, iş kurguya bakıyor aslında.Bakış açın değişmiş 1.5 ay içinde
Değişmedi, hala Oden yer diyorum ama Akainu'da çok kaslı kuvvetli bir köpek. Abi bizim köye çorba lazım, halk fakir deyip kandırır Oden'i, iş kurguya bakıyor aslında.Bakış açın değişmiş 1.5 ay içinde
Filler karakter Kaido kesiyor One Piece buluyor Wb sağ kolluğu yapıyorOden fanı olmak da zor iş ha. Filler karakter fanlığı ilginç hoşuma gidiyor aslında.
Bunu diyen de 10 arc'dır ciddi dövüş bekleyen bir fan olmasa...Oden fanı olmak da zor iş ha. Filler karakter fanlığı ilginç hoşuma gidiyor aslında.
Daha yazarken bunları diyeceğini biliyordum ha... Kaido kesti, One Piece bulmuş. WB'nin sağ koluymuş... Peki bundan evrenin geri kalanının haberi var mı?Filler karakter Kaido kesiyor One Piece buluyor Wb sağ kolluğu yapıyor
Bunu diyenin de fanı olduğu karakter hala abisinin gölgesi altından yardım alıyor...Bunu diyen de 10 arc'dır ciddi dövüş bekleyen bir fan olmasa...
Abisinin bölgesi ne la? Marco, ace'in adamı mı?Daha yazarken bunları diyeceğini biliyordum ha... Kaido kesti, One Piece bulmuş. WB'nin sağ koluymuş... Peki bundan evrenin geri kalanının haberi var mı?
Bunu diyenin de fanı olduğu karakter hala abisinin bölgesi altından yardım alıyor...
Olmadığı için sempatik geliyor olabilir mi?Daha yazarken bunları diyeceğini biliyordum ha... Kaido kesti, One Piece bulmuş. WB'nin sağ koluymuş... Peki bundan evrenin geri kalanının haberi var mı?
Bunu diyenin de fanı olduğu karakter hala abisinin bölgesi altından yardım alıyor...
Gölgesi* "hüüüü biz Ace'le takılırdık bu yüzden seni bekliyordum hüüüü" bak bu haftanın teması.Abisinin bölgesi ne la? Marco, ace'in adamı mı?
İşte olmadığı için bana da tutarsız geliyor.Olmadığı için sempatik geliyor olabilir mi?