Sırf @Montana 'ya takılmak için abartıyorum yav, kendisi de bunun farkındadır muhtemelen.Montana birine sövdü sövecek bakalım arkadaşın mesajı son damla olacak mı
Sırf @Montana 'ya takılmak için abartıyorum yav, kendisi de bunun farkındadır muhtemelen.Montana birine sövdü sövecek bakalım arkadaşın mesajı son damla olacak mı
luffyBu saatten sonra Law'ın içinde olduğu bir vs açmaya gerek yok. Law ve diğerleri diye ayırın. Seride hala yenemeyeceği tek bir karakter var o da bende kalsın.
Anladım dostum biliyorum da bence buna rağmen sövme aşaması yakın.Sırf @Montana 'ya takılmak için abartıyorum yav, kendisi de bunun farkındadır muhtemelen.
Amirali desteklicem tabi kimi desteklicem ? Akainu'yu almak için haki lazım. Bu iki hıyarda da haki namına çok bir şey görmedik. Kid'in manyetik topu Akainu'nun ancak magma formunu bozabilir. Bu tarz elemental veya hakiyle alakası olmayan saldırı formlarından hasar almaz Akainu. Ha top atmışsın ha manyetik top hiçbir farkı yok. Sağdan soldan topladığı hurdalardan da bir şey olmaz. Fiziksel saldırılardan da hakiyle desteklenmediği sürece hasar almaz.Vay be DNS bile amiral desteklemiş, banlansam gözüm arkada kalmaz.
Onu şakasına yazmıştım.Amirali desteklicem tabi kimi desteklicem ? Akainu'yu almak için haki lazım. Bu iki hıyarda da haki namına çok bir şey görmedik. Kid'in manyetik topu Akainu'nun ancak magma formunu bozabilir. Bu tarz elemental veya hakiyle alakası olmayan saldırı formlarından hasar almaz Akainu. Ha top atmışsın ha manyetik top hiçbir farkı yok. Sağdan soldan topladığı hurdalardan da bir şey olmaz. Fiziksel saldırılardan da hakiyle desteklenmediği sürece hasar almaz.
Law'ın gamma knife dahil k-room ile yaptığı tüm kılıç saldırıları hakisiz olduğu için yine Akainu'ya hasar veremez. Kısacası bu adamların Akainu'ya hasar verecek saldırısı bile yokken Akainu'yu yenmeleri hayal ürünü bir yorumlama şeklidir.