Görmedim ama demek ki Oda'dan daha iyi biliyorlar. Saygı ile eğilmek lazım Oda'yı da aşmışlar.Bm çoluk çocuğa iki şov çekince bölüm konularına yapılan yorumları görmedin herhalde.Konuları bile açıldı Wb en güçlü değil falan diye.
Görmedim ama demek ki Oda'dan daha iyi biliyorlar. Saygı ile eğilmek lazım Oda'yı da aşmışlar.Bm çoluk çocuğa iki şov çekince bölüm konularına yapılan yorumları görmedin herhalde.Konuları bile açıldı Wb en güçlü değil falan diye.
Keşke çok fazla aşıp rahat bıraksalar milleti.Görmedim ama demek ki Oda'dan daha iyi biliyorlar. Saygı ile eğilmek lazım Oda'yı da aşmışlar.
Delemezdi elbette.Lakin Kaido da Sakazukinin o iki magma yumruğu ve Kizarunun lazerlerini yedikten sonra ayakta kalamazdı.Wbdeki dayanıklılığın ve saldırı gücünün başka bir yonkouda olacağını ben düşünmüyorum.Squardo'nun kılıcı Kaido'yu delebilir miydi acep, şu Shanks ve Kaido ikilisinin tam performanslarını görünce Wb'nin Mf savaşındaki hali zirve miydi anlayacaz bakalım, neler yapacaklar.
Bence o kalbin tekleme sebebi Ace'nin idam emrinin verilmesiydi, bu arc gördüğümüz fotoğrafın kırılması gibi bir olaydı yani. Squardo'nun kılıcının belki bir etkisi vardır tabi ama idam emri geldiği için haki kullanmak istedi heralde ama malum durum tetiklenmiş oldu.Elbette. Adam efsane çünkü. Yine de gücünün düştüğü gerçeğini değiştirmiyor. Kalbi tekleyip yere çökmese Akainu dokunamazdı bile. O kalbinin neden teklendiğini de biliyoruz zaten. (Squardo denilen ciğersiz bak gene sinirlerim bozuldu :S)
Bende öyle düşünüyorum çok iyi meyvelere sahip olsa bile meyve sahibi olmakla iş bitmiyor kendini geliştirecektir daha.Ölü Babalık'tan tek yiyen Akainu'yu görünce topuklayan Karasakal'ı yener. Diğerlerine çapı yetmez. Karasakal hala yonko seviyesine çıkmamıştır tam olarak daha. Seri içinde daha da güçlenip o seviyeye çıkacaktır.
İdam emri kalbinin teklemesini değil de tetiklenmesini sağladı diyebiliriz aslında, söylediğini doğru kabul edersek. O kılıç darbesini keyfi yere yedirtmedi mangaka. Ace'in idamı olmasa başka bir durumda yine yaşanacaktı bu olay. Ne bileyim ciddi bir saldırı yaptığında veya şiddetli bir saldırı yediğinde falan hani.Bence o kalbin tekleme sebebi Ace'nin idam emrinin verilmesiydi, bu arc gördüğümüz fotoğrafın kırılması gibi bir olaydı yani. Squardo'nun kılıcının belki bir etkisi vardır tabi ama idam emri geldiği için haki kullanmak istedi heralde ama malum durum tetiklenmiş oldu.
Her yonkouda böyle zaaflar göreceğiz muhtemelen, Oda dövüşlerde işi zaaflara yada dikkat dağınıklıklarına bağlamayı çok seviyor. Sonuçta insanlara konuşacak malzeme çıkıyor
Bence o hastalığın tetiklenmesine kılıç sebebiyet verdi.Yani eğer o olay olmasa idi Wb yüksek bir hasar alana kadar o duruma düşmezdi.İdam emri kalbinin teklemesini değil de tetiklenmesini sağladı diyebiliriz aslında. O kılıç darbesini keyfi yere yedirtmedi mangaka. Ace'in idamı olmasa başka bir durumda yine yaşanacaktı bu olay. Ne bileyim ciddi bir saldırı yaptığında veya şiddetli bir saldırı yediğinde falan hani.
Ahahahaha.Keşke çok fazla aşıp rahat bıraksalar milleti.
Aynen meyve ile bitmiyor iş.Bende öyle düşünüyorum çok iyi meyvelere sahip olsa bile meyve sahibi olmakla iş bitmiyor kendini geliştirecektir daha.