Ana karakter değil biz bir hikaye okuyoruz.Kılıç dedin de bak aklıma yine o geldi.
Ana karakterin herhalde şansı olacak. Adı üstünde ana karakter. Onun efsanesini okuyoruz.
Mom ve Shanks zayıf halka.
Ana karakter değil biz bir hikaye okuyoruz.Kılıç dedin de bak aklıma yine o geldi.
Ana karakterin herhalde şansı olacak. Adı üstünde ana karakter. Onun efsanesini okuyoruz.
Luffy'nin hikayesini okuyoruz. Onun nasıl efsane bir korsan olacağının hikayesi. Böyle bir adamdan herhalde her şeyi bekleyeceksin. Sanki bakkal Rıfkı amcadan bahsediyoruz burda.Ana karakter değil biz bir hikaye okuyoruz.
Mom ve Shanks zayıf halka.
Aslında 2. tümen komutanını yenebilir olarak bakmamak gerekir oradaki olaya. Orada bir komutan gitmişti ve Ace yerine komutan olarak alındı.BB yerine gelseydi 2. tümen komutanı olacaktı,fakat WB tayfasında en güçlü 2. adam olacak mıydı bilemiyorum.Acenin bile açıkçası o seviyeyi hakettiğini düşünmüyorum çok fazla. Fakat yazıda biraz abartmış olabilirim doğru söylüyorsun.Üst kalibre bir adamdı meyve yemeden öncede Teach.Commandre seviyesinin altı fakat güçlü biriydi.Yanlış hatırlamıyorsam Bb, meyve yemeden evvel 2. tümen komutanı olabilecek seviyedeydi. Ace 2. tümen komutanı olmadan evvel Bb'ye "aslında senin hakkın, bu senin için sorun olmaz mı" diye soruyordu. Bu yüzden bu düşüncen doğru değil. Bb meyvesizken de güçlüydü. Senin mantıkla gidecek olursak... Yami yami'yi yiyince en güçlü 25 korsandan biri oldu. Gura gura'yı yiyince en güçlü 4 korsandan biri haline geldi. Bu iki meyveye bile kk seviyesine ulaşabilir lakin 3. yü yiyecekse kk seviyesi için zoan meyvesini yemesi beklenilebilir.
Teach iki meyveyle Akainu'yu yener. Sadece gereksiz dövüşebilere giren biri değil.
Şu an Bb'ye tayfasının durumunu bilmediğimiz için en güçsüz yonkou (oluşum olarak) denilebilir ama bunun Bb'nin kendi gücüyle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Wb salt gura gura'yla kral olmuşken Bb İki meyveyle en güçsüz yonkou oluyorsa çapsızdır zaten.
heykel dediğin adam Şenkse sövüp ne arıyon lan burda çekiyordu.Wb karşısında akainu yer yarılıp içine sürüklenmeseydi şu an filo amirali aokijiydi.
Shanks geldiğinde akainunun terlerini gördük. Atar gider yapan akainu heykel kesildi birden.
E.oda mf de amiral yonko farkını net gösterdi bize.
Sonuç ? Savaş bitti.heykel dediğin adam Şenkse sövüp ne arıyon lan burda çekiyordu.