Ben kendi görüşümü kısaca açıklıyayım.
Kaido bana kalırsa Wb'den dayanıklılık konusunda hiç olmazsa Mf'de üstündür. Zaten Beyazsakal öldü ben hala ölemedim çıkışı da bana göre buna delildir.
Bir de Kaido'nun yaşlılık problemi şuanlık olmadığından haki kullanabiliyordur. MF'de Beyazsakal k.hakisi var mı yok mu belli olmayan Marco tarafından hastalığı yüzünden hakisini kullanamadığı veya yetersiz kullandığı söylenen biri.
Yani iki karakteri değerlendirirsek meyvesiz biçimde Kaido üstündür. İşe meyve girince belki Wb çok az öne geçebilir ama Kaido'dan en güçlü zoan beklediğimden pek fark edeceğini zannetmiyorum.
Toplam güç olarakta Kaido hem daha dayanıklı olması hem haki kullanabilmesi bakımından MF'de ki Beyazsakal'dan üstündür.
Normalde bu kadar güçlü biri iki amirali alabilir diye düşünebilirsin ama elimizde Dof vs Luffy+Law dövüşü var. İkiye bir dövüşler de herşey gözüktüğü kadar basit olmuyor.
Özellikle Akainu gibi yakalarsa affetmeyecek bir adamın yanına Aokiji gibi hiç olmazsa kısa sürede olsa dondurup etkisiz hale getirecek bir adam olursa Kaido bile buna dayanamaz.