Sana göre yensin.Bana göre böyle yenmiştir.Bariz bir şekilde acımasız bir karakter savaştan kaçan 1 tane basit askeri bile yakarak öldürmüş birisi.
WB yide yenemedi bariz belli yamuldu gitti 2 yumrukta
E.oda'a ve seriye göre Akainu yenmiş.
Sana göre yensin.Bana göre böyle yenmiştir.Bariz bir şekilde acımasız bir karakter savaştan kaçan 1 tane basit askeri bile yakarak öldürmüş birisi.
WB yide yenemedi bariz belli yamuldu gitti 2 yumrukta
odaya göre nerde yendi en son yerin dibinde tutunuyodu sonra wb ile karşılaşmadıSana göre yensin.
E.oda'a ve seriye göre Akainu yenmiş.
Aokiji'den bahsediyorum.odaya göre nerde yendi en son yerin dibinde tutunuyodu sonra wb ile karşılaşmadı
Karşı tarafta olduğu için değil aslında, karakteri savunurken abartının dibine vuruluyor. Haliyle millette antipati oluşuyor.Yani gerçekten çok ilginç. Sırf "karşı" tarafta diye mi bu kadar ezikleniyor bu adam anlayamıyorum. Böyle kesin yargılar görünce üzülüyorum cidden. Akainu'nun bir Yonko devirdiğini gördük. Yok hastaydı, yok şuydu, yok buydu diye bahaneler bulup wbyi delicesine yüceltip Akainu'yu aşağılamak yerine "Acaba bu adam gerçekten bir Yonko indirebilir miydi? Eskiden olmasa şimdi yapabilir mi ki?" gibi düşünülmüyor. Beni en çok da bu rahatsız ediyor işin aslında.
Karşı tarafta olduğu için değil aslında, karakteri savunurken abartının dibine vuruluyor. Haliyle millette antipati oluşuyor.
Yok artık.Kaido ve Shanks aynı anda olmasada sırayla 2 amirali yener.
Aynı anda olarak artırıyorum.Kaido ve Shanks aynı anda olmasada sırayla 2 amirali yener.