Öyle demişsin ama onu yapacak kişi aslında Teach'tir. Akainu o şekilde kazanmış olsa neden Aokiji'nin hayatını bağışlasın? Akainu, Aokiji'nin içinden geçmiştir. Aokiji ile Akainu birbiri ile eşit güçte de değildir. Sadece meyve güçleri eşit bir güce sahiptir.(Zıtlık) Savaşlarının o kadar uzun sürmesinin sebebi de budur. Akainu bence bariz üstün. Vücutlarındaki yaralara baktığımızda da bu ortaya çıkıyor zaten.Ben şahsen akainunun aokijiyi birebirde kurallara uygun şekilde yendiği ne bile inanmıyorum kesin aokiji yenmiştir savaş bitip konuşma yapacakken aynı WB de olduğu gibi law olup en sert şekilde saldırmıştır.Aokijinin 1 bacağının olmamasi ve vucudundaki yanık izleri bu yüzdendir.Kazanmış olsa bile bunu onurlu şekilde yaptığını zannetmiyorum.
Yonko yenemez çünkü karşısında Wb gibi 2 vuruştan sonra dur köşede dinleniyim diyecek bir imparator yok hepsi akainunu evire çevire dövebilecek kapasitede
Akainu güç olarak her türlü Yonkou'yu yenebilecek güçtedir. Yani nasıl Big Mom'a karşı kazandı demezdim ben.