Yener yener.Vura vura yener.
Bak dünkü 2 saatlik tartışmamız. Akainu'nun , bir Yonkou alamayacağı bariz. Ama Mihawk bir yonkou nasıl alır diyorsun kafam almıyorGeçen sefer "ancak rüyasında yener" dediğini düşünerek bi sefer "rüyasında ancak yener" demek istiyorum
AhahBak dünkü 2 saatlik tartışmamız. Akainu'nun , bir Yonkou alamayacağı bariz. Ama Mihawk bir yonkou nasıl alır diyorsun kafam almıyor
Akainu ile Mihawk dövüşünün sonucu belli değil daha. Üstelik BM'in yerine koy Akainu'yu, sırıtmaz bir yonkou olarak. Mihawk'ın bir filo amirali seviyesinde görmem bile bir lütufken, Yonkou sınırına çekmek...
Bu gidişle Op'ta ilk fanı olduğum karakter zorla Akainu olacak Mihawk yenilince baklavayı niye sen yiyorsun onu anlamadım. Bana yolla sen onu, ben ikimizin yerine de ölürüm.Ahah
Sakazuki vs. Mihawk'ta Mihawk yenilsin kendime bir tepsi baklava ısmarlar şeker komasına girip göçerim bu dünyadan. O kaddeerrr netim bak
Bu gidişle Op'ta ilk fanı olduğum karakter zorla Akainu olacak Mihawk yenilince baklavayı niye sen yiyorsun onu anlamadım. Bana yolla sen onu, ben ikimizin yerine de ölürüm.
Relax ol şu karizmanın boş çıkma ihtimali yok
Mihawk beklediğim gibi çıkmazsa yollayacam lan sana baklava. Ama ölme tamam mı ?
Arkada Marimo kafası iyi ayrıntı olmuş Usopp gibiRelax ol şu karizmanın boş çıkma ihtimali yok