Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sakazuki, İmparator Yenebilir mi?

İndirebilir mi ?


  • Kullanılan toplam oy
    415
Oda'nın "Akainu ana karakter olsaydı 1 yıl içinde opu bulurdu." tarzındaki lafını argüman olarak sunmayalım artık.Orda mangakanın vermek istediği mesaj çok belli.Ana karakter direk o güçte başlasaydı 1 yıl içinde op bulunurdu.Mangaka orda Kaido'da,Shanks'da diyebilirdi.O ara Akainu gelmiş aklına onu söylemiş.

Akainu iyidir,hoşturda yonko alamaz.En azından Kaido ve Shanks'ın altında olduğu benim için kesin.BM çapsızından güçlü olmasını isterdim ama onunda azıcık altında gibi geliyor.

Bu arada Shanks'ı zerre sevmem.Ama o adamdan umudu kesmeyin.Kaido'ya en kötü denktir.Hele Oda'nın Shanks fanı olduğu düşünülünce...
 
İki yıl gura gura üzerinde hakimiyet kurmak için yeterli bir süre. Sabo armutu meyveyi yedi, 10 dakika sonra Fujitora'yla dövüştü.

Eğer meyveyi yediğinde çok küçük yaşta isen kontrol etmesi zor oluyor. Mesela Luffy.

Eğer belli bir dövüş tecrübesi kazanmış isen ve vücut gelişimin büyük ölçüde tamamlanmış ise daha kolay oluyor. Mesela Sabo.

Eğer vücut gelişimini tamamlamış ve önceden de bir meyve tecrüben varsa ki seride bu tecrübeye sahip tek adam Teach oluyor, o zaman çok çok daha kolay.

O yüzden Teach'in diğer yonkoulardan aşağı kalır bir yanı olduğunu düşünmüyorum meyve söz konusu ise.
 
Akainu'nun bir imparator karşısında gösterebileceği en iyi şov Beyazsakal ile olandı. Onda da kurgusu, handikapı vardı işin içinde. Şu an bir yonkou ile karşı karşıya gelse Marineford'da ki kadar üstünlük kurabileceğini zannetmiyorum.
 
Çoğunuzun aksine shanksin en güçsüz yonkou olduğunu düşünüyorum : )Belki Bm ile denktir.Akainu,Bm ve shanksı alma ihtimali var bence.
 
Yenme ihtimali tabi ki var. Ancak bu ihtimal, Yonkou sağ kolunun Amiral yenme ihtimalinden düşüktür bence.
 
En güçlü olan beyaz sakalı ölüm halinde bile yenemedi toplasan 2 yumrukta yamuldu gitti hiçbirisini tek yenemez
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık