Yoo böyle demek istedim. One Piece gördüklerimizden yola çıkarak yorumlayabileceğimiz bir seri değil, adam o an hikaye için ne gerekiyorsa onu yazıyor. Daha dün Kaido nasıl düşecek diyorduk bugün hibrit formda Thunder bagua yiyen Law hiç bi şey olmamış gibi Luffy'nin yeni tekniğine yorum yapıyor. Çatıya yardım gelecek kim gelecek diye düşünürken şimdi Luffy ben 1v1 atcam diyor. Akainu çok büyük ihtimalle seride tekrar keşımıza çıktığında yada rakip olduğunda Kaido'dan güçlü görünecek. Oda'nın hikayeyi işleyişi bu yönde, bence bu yüzden Yonko>Amiral demenin pek bir anlamı yok. Ayrıca serumlu WB'ı yenemedi sağlıklı yonkoyu nasıl yensin denmesini de doğru bulmuyorum çünkü bana göre o dövüşün galibi Akainu. Akinu yer altına düştü, geri çıktığında Marco dahil tüm WB korsanlarını karşısına alacak kadar sağlamdı. Akainu iki yedi bence kesinlikle doğru bir varsayım değil. WB ise beyninin yarısını kaybetti, çok yaşayamzdı. Yani benim gözümde Akainu > Serumlu WB. Kaido'dan zayıf olduğunu gösteren hiç bir veri yok. İkinci meyveyi almış karasakal ve tüm 6. seviye mahkumları tek başına kaçırabilmek bence sadece Yonko seviyesi olan birinin yapabileceği bir şey.