Adam serideki zirve defansa sahip belki de oyalanmak istemedi yoksa Sağ kollarda, İmparatora ciddi zarar verecek saldırı gücü yokO yüzden mi seninle uğraşacak ruhum yok diyip yol aldı ? Kolayca yenebilse yenerdi.
Adam serideki zirve defansa sahip belki de oyalanmak istemedi yoksa Sağ kollarda, İmparatora ciddi zarar verecek saldırı gücü yokO yüzden mi seninle uğraşacak ruhum yok diyip yol aldı ? Kolayca yenebilse yenerdi.
2 yıl önceki Teach için konuşmuyorum. Şu an en güçsüz Yonkou olarak düşündüğüm Teach, Aka ile başa baştır. Gerisi Aka'dan bir tık öndedir. Ben ortalama için değerlendirdim önceki mesajımda.O yüzden mi seninle uğraşacak ruhum yok diyip yol aldı ? Kolayca yenebilse yenerdi.
Tamamen aynı fikirdeyim. Teachin hikayesel torpili de Akadan fazla 51'e 49 yine Teach ağır basar.2 yıl önceki Teach için konuşmuyorum. Şu an en güçsüz Yonkou olarak düşündüğüm Teach, Aka ile başa baştır. Gerisi Aka'dan bir tık öndedir. Ben ortalama için değerlendirdim önceki mesajımda.
King ve Queen'de zorlanan Marco, Bm'in karşısında ne hale gelir bir hayal et. Muhtemelen King ve Queen'e karşı destek olsun diye Bm serbest bıraktı(Oda'nın kurgu şeysi).O yüzden mi seninle uğraşacak ruhum yok diyip yol aldı ? Kolayca yenebilse yenerdi.
Hiç alakası yok. Senin savunmanı geçmeyle uğraşamam dedi ve Gitti. Ha Marco Bm'yi zorlar falan demiyorum ama direkt Top Tier defansı var. Bariyer bir Anka ikiKing ve Queen'de zorlanan Marco, Bm'in karşısında ne hale gelir bir hayal et. Muhtemelen King ve Queen'e karşı destek olsun diye Bm serbest bıraktı(Oda'nın kurgu şeysi).
Dostum bu 2010 dünyasının yorumu. Artık güçlü değil ama istekli yorumları yapmıyoruz.Sakazuki bir Yonko kadar güçlü olamasa da hırsı ve savaş anlayışı Yonko indirebilecek kapasitede.