Ezici üstünlük ? Öyle bir ibare hatırlamıyorum ben.Varsa elinde manga sayfasinı at da bir bakalım.Tiç ezici bir üstünlük kurmuş Marco'nun karşısında ve şuanki Marco'nun seviyesini görüyoruz.
Ezici üstünlük ? Öyle bir ibare hatırlamıyorum ben.Varsa elinde manga sayfasinı at da bir bakalım.Tiç ezici bir üstünlük kurmuş Marco'nun karşısında ve şuanki Marco'nun seviyesini görüyoruz.
Jinbe amcanın notlarına bak, uğraştırma beni.Ezici üstünlük ? Öyle bir ibare hatırlamıyorum ben.Varsa elinde manga sayfasinı at da bir bakalım.
Ezici üstünlük ? Öyle bir ibare hatırlamıyorum ben.Varsa elinde manga sayfasinı at da bir bakalım.
İngilizceden anladığım savaştılar ve Marconun gurubu dağıldı diyor.Hadi dağıldı olmasın daha ağır bir anlam olan yok edildi anlamını kullanalım.Gördugumuz üzere gayet ortada adamlar.Tayfa dağılmış.İlk yazdığım doğru gibi duruyor.Yani öyle ezilme falan gözükmüyor.Smoker çevirisi bulamadım.
Ezilmesi de bir şey kanıtlamaz. Adamın yeteneği meyve sıfırlıyor, Marcoya ters. Bir de Deprem yumrukları var tabi. Shiryu ve 6 seviye mahkumları da, Diğer tümenleri yok eder.İngilizceden anladığım savaştılar ve Marconun gurubu dağıldı diyor.Hadi dağıldı olmasın daha ağır bir anlam olan yok edildi anlamını kullanalım.Gördugumuz üzere gayet ortada adamlar.Tayfa dağılmış.İlk yazdığım doğru gibi duruyor.Yani öyle ezilme falan gözükmüyor.