Mingo Kinemon'u tekliyor, Luffy Dofy'i yeniyor, Kaido Luffy'i tekliyor, Kinemon Kaido'yu deliyor ?Mingo'dan tek yiyen Kinemon'un imparator deldiği evrende her şey mümkün. Çok takılmayın kimin neyi yapıp yapmayacağına.
Oda ne isterse o olur kısaca.Mingo'dan tek yiyen Kinemon'un imparator deldiği evrende her şey mümkün. Çok takılmayın kimin neyi yapıp yapmayacağına.
3 amiralin alamayacağı karakter var mı ki?Ben açıkçası 3 amiralin bir yonkou alabileceğini düşünüyorum.
Ben sevemedim maalesef o olayı. Hoşuma gitmiyor böyle şeyler. Fikrimi dile getirdim sadece.Zaten orada Kaido'ya pek bir etki ettiğini sanmıyorum. Kaido'nun Oden korkusunu göstermek istemiş o kadar.
Oda bizim bu tartışmalara cidden çok gülüyordur. Kimin kimi yenip yenemeyeceği gibi şeyler odanın ipinde değil. Oda, hikayenin gidişatına göre gelişi güzel çiziyor karşılaşmaları, tutarlı olmak gibi bir derdi yok. Artık bunu anlamamız gerekiyor :dSakazuki bü
Mingo Kinemon'u tekliyor, Luffy Dofy'i yeniyor, Kaido Luffy'i tekliyor, Kinemon Kaido'yu deliyor ?
Kin>Kaido>Luffy>Dofy>Kin, Oda'nın matematik öğretmeninin kim olduğunu merak ediyorum. Bir de caponlara zeki derler.
Yok zaten sevip sevmemek değil. Ben sahnenin yapılış amacını söyledim sadece.Ben sevemedim maalesef o olayı. Hoşuma gitmiyor böyle şeyler. Fikrimi dile getirdim sadece.
Oden korkusundan ötürü mü olduğu belli de değil sanırım. Kaidonun kendisi Kinemonların kullandıkları haki sebepli delebildiğini açıkladı ama. Kesin sebebi bu denmeden bunu demeli miyiz ondan da emin değilim.Ben sevemedim maalesef o olayı. Hoşuma gitmiyor böyle şeyler. Fikrimi dile getirdim sadece.