Her karakterde çıkabilir. Kizaru hariç.Karakterlere bazı baskılar sonucunda aynı travmayı yaşayabilirler belki. Ben pek sanmıyorum ama olabilir.
Her karakterde çıkabilir. Kizaru hariç.Karakterlere bazı baskılar sonucunda aynı travmayı yaşayabilirler belki. Ben pek sanmıyorum ama olabilir.
Kizaru gevşeği anca başkalarına travma yaşatır. Herif o kadar umursamaz ki önünde Sakazuki ölse 1 saat sonra çay içip gazete okur.Her karakterde çıkabilir. Kizaru hariç.
Kaç senedir forumu takip ediyorsun bilmiyorum ama benim yaklaşık bir on yılım var bu ortamda. Her zaman yonko > amiraldi forumun büyük çoğunluğunun gözünde. 2017 yılında üyeler örgütlenip amiral küçümsemeye falan çalışmamışlarsa ilerleyen süreçte ancak amirallerin lehine bir değişiklik olmuştur. Eşit diyen sayısı artmıştır vs ki özellikle BM'nin mallıklarından sonra gaza gelen çok çıktı. Akainu gömülmemiş aksine zamanla övülmüştür diye düşünüyorum. Ki gel gelelim dediğim şeyi tekrarlıyorum seri aynı seri.Ben üyelerin kayıt tarihleri hakkında bir şey demedim. Bir daha oku istersen. Sadece anketin açıldığı tarihteki üye kitlesini eleştirdim. Üyelik tarihi ile alakalı değil. Şu anki forum kitlesi ile o zamanki kitlenin Amiral ve Yonko gücüne bakış farkı çok net.
Yukarıda dediğim gibi Yonko Teach Akanu'yu elbette yenebilir. Ama bunu %80'lik kısmın düşünmesi mantıkla açıklanamaz.
Bana eski nesli çok yüceltiyormuşuz gibi geliyor, Garp'ın Wb'nin Roger'ın hatta belki de Ryuma'nın şuana kadar asla gelinememiş ve hatta gelinemeyecek noktalarda olduklarını düşünüyoruz.Reyiz Garp’ı gram sevmem ama Garp, Sakayı öyle bir döver, öyle bir döver ki; Öldürmeden önce ateşinde mangal yapıp sonra üstüne işer ateşini söndürür... ksjsns
Abi şu Borsalino örneğini vermekten sıkılmıyor insanlar.. Ulan Jack'ta boyundan büyük işlere kalkışıyordu, Queen de.. bu onları daha güçlü yapmıyor. Asıl İmparator = Amiral serinin dinamiklerine ters çünkü öyle olsa Hükümet binlerce imparator tayfası eder ve hala bu 4 adamın indirilememesini saçma kılar.Benim anlamadığım millet nasıl yonkouları bu kadar üstün görürken amiralleri küçük görebiliyor.
Kaido = 9 kın denilen tırt adamlar'dan yara alıp yere düşebiliyor eli deliniyor kılıç saplanıyor ağızından kan akıyor.
Big Mom = 2 yemek vermesen kafayı sıyırıyor inceliyor garipleşiyor elinden korsan kaçırıyor
Teach = Belki de en güçlü 2 meyveye sahip birisi meyveyi etkisiz kılıyor diğer dünyayı yok edecek güce sahip bunlar elin de var impel down'ın en güçlü korsanları yanın da ama amiral görünce topuk topuk kaçıyor.
Shanks = Daha gücünü vs görmedik ama hükümet ile bir ortaklığı var sebebini bilmiyoruz.
Bunlara rağmen nasıl yonkoular güçsüz olabiliyor akainuyu geçtim hadi. Kizaru bm ile kaidonun birleştiği wanoya tek gitmeyi göze alabilecek kadar kendinden emin demek ki bu adamın bir gücü var ki 2 yonkounun olduğu yere gitme cesareti var diğerlerinin tam gücünü göremedik . Bu anime de ki güç dengesi belli yonkoular = amiraller 1 yonkou vs 1 amiral aynıdır bir birlerine üst düzey bir üstünlük kuramazlar dengeye ters en başta.
Bir önceki anket sonucu anime sitelerindeki bölüm altı yorumlarına benziyor. %80 Teach alır demek Zoro Kaido'yu teke tekte alır demek. Bununla gurur duyuyorsan ne güzel. Tebrikler.Kaç senedir forumu takip ediyorsun bilmiyorum ama benim yaklaşık bir on yılım var bu ortamda. Her zaman yonko > amiraldi forumun büyük çoğunluğunun gözünde. 2017 yılında üyeler örgütlenip amiral küçümsemeye falan çalışmamışlarsa ilerleyen süreçte ancak amirallerin lehine bir değişiklik olmuştur. Eşit diyen sayısı artmıştır vs ki özellikle BM'nin mallıklarından sonra gaza gelen çok çıktı. Akainu gömülmemiş aksine zamanla övülmüştür diye düşünüyorum. Ki gel gelelim dediğim şeyi tekrarlıyorum seri aynı seri.
İki adam dövüşecek ve forumun büyük çoğunluğuna göre biri diğerini yeniyor olacak. Bu elbette ankete yansır. Aga bu adam iki yıl önce kaçmıştı Akainu'dan dur ayıp olmasın diye biraz Akainu'ya oy verelim denmez. Karakterlerin gelişim gösterdiği düşünülüyorsa geçmişteki başarısızlıkları vs değerlendirirken üzerilerine yapışmaz. Üstelik başarısızlık olarak adlandırdığımız şey dövüş içi bir aksiyon bile değil. Forumun büyük çoğunluğu güncel Teach'in Akainu'yu yeneceğini düşüyorsa ben buna sallamak yerine gurur duyarım. Okuyabilmişsiniz gençler siz bu mangayı derim. Ayrıca sanmıyorum ki başka herhangi bir sitede şu forumdaki kadar kaliteli OP yorumlansın.
Oha örneğe gelBir önceki anket sonucu anime sitelerindeki bölüm altı yorumlarına benziyor. %80 Teach alır demek Zoro Kaido'yu teke tekte alır demek. Bununla gurur duyuyorsan ne güzel. Tebrikler.
Aynen öyle. Forum kendi dünyasında yaşıyor. Sonra suç Oda'da forum yanılınca. Nasıl Zoro Kaido'yu yenemez... Anlamıyorum ya...Oha örneğe gel