Başta komedi olarak başlayıp sonradan ciddileşiyormuş sanırım. Bu bölümlere o şekilde bakmak lazım. Ben komedi izleyeceğimi düşünerek baktım, rahatsız etmedi.İlk iki bölüm izledim ama biraz fazla fantezi kaçmış gibi geldi çünkü yakında Fable izlemiştim, istemeden de olsa kıyas yapıyor insan.
196 bölümmüş mangası anime ne kadar sürer bilmem ama sürükleyiciliği çok fazla dediğin gibi gittikçe ciddileşiyor olaylar ama ailedeki komiklik kaybolmuyor çok güzel bi seriye benziyor.Animesi çok iyi ya ama hemen bitti. Sanki 20 dakika değilde 10 dakika sürüyor gibi anlamadım. Kaç bölüm animesi acaba ? Mangasına geçicem sonra..
Koş koş @Mihawk tokyo havası seri buldum ksdjdjd
Myanimelistten baktığım kadarıyla bu sezon 11 bölüm bir de yazın gelecekmiş ikinci sezon… Buralar değerlenir muhtemelen sonra mangadan okuruz, uzun zamandır akıcı anime izlemiyordum.196 bölümmüş mangası anime ne kadar sürer bilmem ama sürükleyiciliği çok fazla dediğin gibi gittikçe ciddileşiyor olaylar ama ailedeki komiklik kaybolmuyor çok güzel bi seriye benziyor.
6. bölüm mangada 25-30lara denk geliyor ben dayanamadım mangaya başladım bile tamda bugün 30 bölüm okudum akıcı bayaMyanimelistten baktığım kadarıyla bu sezon 11 bölüm bir de yazın gelecekmiş ikinci sezon… Buralar değerlenir muhtemelen sonra mangadan okuruz, uzun zamandır akıcı anime izlemiyordum.