Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Sakamoto Days

İlk iki bölüm izledim ama biraz fazla fantezi kaçmış gibi geldi çünkü yakında Fable izlemiştim, istemeden de olsa kıyas yapıyor insan.

İlk iki bölüm izledim ama biraz fazla fantezi kaçmış gibi geldi çünkü yakında Fable izlemiştim, istemeden de olsa kıyas yapıyor insan.
Başta komedi olarak başlayıp sonradan ciddileşiyormuş sanırım. Bu bölümlere o şekilde bakmak lazım. Ben komedi izleyeceğimi düşünerek baktım, rahatsız etmedi.

son bölümde karakter niye zayıf haline döndü prıme sakamatomu görücez artık bide o eski arkadaşı baya bi dövdü sakamatoyu sağlam fıght var gibi.

Animesi çok iyi ya ama hemen bitti. Sanki 20 dakika değilde 10 dakika sürüyor gibi anlamadım. Kaç bölüm animesi acaba ? Mangasına geçicem sonra..

Koş koş @Mihawk tokyo havası seri buldum ksdjdjd

Animesi çok iyi ya ama hemen bitti. Sanki 20 dakika değilde 10 dakika sürüyor gibi anlamadım. Kaç bölüm animesi acaba ? Mangasına geçicem sonra..

Koş koş @Mihawk tokyo havası seri buldum ksdjdjd
196 bölümmüş mangası anime ne kadar sürer bilmem ama sürükleyiciliği çok fazla dediğin gibi gittikçe ciddileşiyor olaylar ama ailedeki komiklik kaybolmuyor çok güzel bi seriye benziyor.

196 bölümmüş mangası anime ne kadar sürer bilmem ama sürükleyiciliği çok fazla dediğin gibi gittikçe ciddileşiyor olaylar ama ailedeki komiklik kaybolmuyor çok güzel bi seriye benziyor.
Myanimelistten baktığım kadarıyla bu sezon 11 bölüm bir de yazın gelecekmiş ikinci sezon… Buralar değerlenir muhtemelen sonra mangadan okuruz, uzun zamandır akıcı anime izlemiyordum.

Mangayı bitirip güncele geldim de son 15-20 bölüm serinin çizimlerinde bir gariplik var. Aslında daha kaliteli ama karakterlerin çizimleri daha farklı geldi gözüme. Hele Sakamoto baya kötü gözüküyor gözüme. Suratı ve gözleri daha geniş çiziyor. Ucube gibi duruyor karakter.

Ucube hali

Normal hali.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık