Çok yuvarlak konusuyon. BB ne gücündedir? Kaido ve BM ile Shanks ile kiyarlarsan ne seviyededir. Prime dönemi ne seviyededir?Şuan yonkou gücündedir.
Bu da BB'yi kaçırmaya yeter.
Çok yuvarlak konusuyon. BB ne gücündedir? Kaido ve BM ile Shanks ile kiyarlarsan ne seviyededir. Prime dönemi ne seviyededir?Şuan yonkou gücündedir.
Bu da BB'yi kaçırmaya yeter.
Bb şu acıyı daha fazla çekmeyi durdurabilirse önüne gelene dalar.Çok yuvarlak konusuyon. BB ne gücündedir? Kaido ve BM ile Shanks ile kiyarlarsan ne seviyededir. Prime dönemi ne seviyededir?
Yuvarlak konuşmadım @carpe d. em miyim benÇok yuvarlak konusuyon. BB ne gücündedir? Kaido ve BM ile Shanks ile kiyarlarsan ne seviyededir. Prime dönemi ne seviyededir?
Performans düşüklüğü seziyorum.3'ten aşağısı seni kesmez diye düşünüyordum.Şu sahne sonrası Mihawkcılar ile aramızda ki samimiyet seviyesi şuralara gelmişti.
Böyle konular denk geliyor bazen.
Hancock olayı doğruysa ki Moria'ya bile Shillew ve Devon gidiyordu o yüzden doğrudur. 2 tanesini alır diyorum...
2v1'ler OP evreninde zor vs'ler. 3 rakipli vs'ler çok daha zor. O yüzden olmaz o tip vs'ler...Performans düşüklüğü seziyorum.3'ten aşağısı seni kesmez diye düşünüyordum.
En güçlü zamanında Kaido WB Roger Shanks Garp'tan birini yenebilir mi?Yuvarlak konuşmadım @carpe d. em miyim ben
En güçlü zamanında en üst seviye karakterlerdendir.
Şuan yonkou gücündedir
BB'nin kaçmasına yeter bu. Niye bu kadar güçlü adamla kapışsın.
Wb ve Roger'ı yenemez muhtemelen Garp'ı da yenemez ama o muallak bakalım bir şey yapsın sonra değiştiririz diğerlerini yenebilir.En güçlü zamanında Kaido WB Roger Shanks Garp'tan birini yenebilir mi?
Teach'in nihai seviyesi Ray'in zirvesini geçer mi?
Sayemde birleştinizŞu sahne sonrası Mihawkcılar ile aramızda ki samimiyet seviyesi şuralara gelmişti.
Böyle konular denk geliyor bazen.
Hancock olayı doğruysa ki Moria'ya bile Shillew ve Devon gidiyordu o yüzden doğrudur. 2 tanesini alır diyorum...