Ben sana demedim mi o işin sonunda ne olursa olsun Redi seni kaybetti gösterir diye. Rayden ekmek çıkması yetti ona. Sen hükmen mağlupsun gözünde, diline düştün bir kere.İddia kazanmadı.
Ben sana demedim mi o işin sonunda ne olursa olsun Redi seni kaybetti gösterir diye. Rayden ekmek çıkması yetti ona. Sen hükmen mağlupsun gözünde, diline düştün bir kere.İddia kazanmadı.
Mihawk banko falan değil yalan mı ?Mihawk banko manko değil, yalan. Marco "beni uğraştırmayın, yerime adam bulurum. vista git şunu döv bile" diyebilir. Gerçi Mihavk kendisi de erteleyip gidebilir.
Ayıboğan belli değil tabi ama buna da kingi veririz önden ne yapıyor bu salak diye oyalanır geri kalanlar bir bir düşerken. Sonra o kingi öldürür geri kalanlar da bunu döver. Mevzu kapanır.
E bunu kendisi de biliyor şuan. Tabi kıvırır belki sen böyle söyleyince. Ray'e yazdı BB'ye eksi yazdı yani bu söylediğin doğru.Ben sana demedim mi o işin sonunda ne olursa olsun Redi seni kaybetti gösterir diye. Rayden ekmek çıkması yetti ona. Sen hükmen mağlupsun gözünde, diline düştün bir kere.
Güle güle cavitim bana boncuktan şahin yap gittiğin yerde.Mihawk banko falan değil yalan mı ?
Sende mi Mihawk Vista seviyesi len cilerden miydin ?
Sen kendi haline bırakıyorum o zaman.
Çünkü bu görüştekiler kalmamıştı daha.
Diyet yap diyet! Lawu örnek al derdim de şimdi durduk yere damarına basıp fırın yedirtmeyelim sanaE bunu kendisi de biliyor şuan. Tabi kıvırır belki sen böyle söyleyince. Ray'e yazdı BB'ye eksi yazdı yani bu söylediğin doğru.
Ekmek de mi yemeyelim yani.
Usta Mihawk sag kol alamaz demişsin usta.Sağ kollar bunları parkinson eder Rayleigh'e bile gerek yok.
Mihawk rüyasında bile 2 sağ kolu alamaz.Tekini bile alabileceği featlere göre bariz değil.
@carpe d. emE bunu kendisi de biliyor şuan. Tabi kıvırır belki sen böyle söyleyince. Ray'e yazdı BB'ye eksi yazdı yani bu söylediğin doğru.
Ekmek de mi yemeyelim yani.
Bu yorumun tek bir harfi bile haklı çıkamaz,o kadar da eminim.Güle güle cavitim bana boncuktan şahin yap gittiğin yerde.
Mihawkla ilgili değişen hiçbir şey yok la! Kuruntular üstüne uçurdunuz adamı. Vista reis baya baya kapıştı adamla. Hoşunuza gitse de gitmese de kendisiyle ilgili çizilen bu.
Tamam Vistadan güçlü çıksın haydi ama öyle uçuk kaçık biri değil.
Diyet yap diyet! Lawu örnek al derdim de şimdi durduk yere damarına basıp fırın yedirtmeyelim sana
Eğer o spoiler doğru çıkarsa Ray bunu öldürseydi de bu günleri görmeseydik deriz. Göz kanamasından gidiciyiz bu durumda@carpe d. em
BB keko çıktı ama iddiayı kaybettirmedi.
Doktor değil misin ver bir reçete yapalım diyetDiyet yap diyet! Lawu örnek al derdim de şimdi durduk yere damarına basıp fırın yedirtmeyelim sana
Ucuz yırttın@carpe d. em
BB keko çıktı ama iddiayı kaybettirmedi.