Bana pek öyle gelmedi. Diz çöktü adam kavga edebilecek durumda olan biri bu pozisyona düşer mi?@hyperbooster Neden tek yemiş olsun? Adam elini kesti biraz, komple elini koparmadı ya. Halen dövüşecek durumdaydı.
Bana pek öyle gelmedi. Diz çöktü adam kavga edebilecek durumda olan biri bu pozisyona düşer mi?@hyperbooster Neden tek yemiş olsun? Adam elini kesti biraz, komple elini koparmadı ya. Halen dövüşecek durumdaydı.
Bu yorumu beğendim.Mihawk vs. Beckman: Shanks’ın gerçek sağ kolu Beckman elbette yedeğini yenecektir.
Katakuri vs. Doflamingo: Kata en fazla orta zorlukta alır
Katakuri vs. Moria: Kata zorlanmadan alır
Katakuri vs. Crocodile: Kata fazla zorlanmadan alır ama artık yorulmaya başladığı için köşesine çekilir.
Shiliew vs. Hancock: Shiliew mucizevi kılıç darbeleri ile Hancock’ın alın genişliğini yarıya indirir.
King vs Law: King Law ile oyuncak gibi oynar.
King vs Jinbe: Jinbe çakalı su kullandığı için hemen King ile eşleştirir kendini ama çaylak Ace’in ateşlerini deniz kenarında dövüştükleri halde söndüremeyen Jinbe bir hezimet daha yaşar.
Zoro vs. Kuma: Zoro baya yaralanır ama iki yıl öncesinin intikamını alır.
Marco vs. Weevil: Weevil efsanevi bir dövüşün ardından Marco’yu boğarak öldürür.
Ray vs. Weevil: Ray tosunpaşayı hızlıca indirir.
Ray vs. Buggy: Ray eski miçosunun kulağından çekip geçmişini ona hatırlatır.
Bu etkileyebilir.@Alpamis çok acımasız olmuşsun Yami Yami Teach eklenmeliydi Shichibukai tarafına.
Kata’nın tek sağlam yumruğuna bakardı valla Yami Yami Teach.Kata şurada sadece Mihawk’la savaşır ve kaybeder onda da Mihawk gücünün %70’ini tüketir.
@Alpamis çok acımasız olmuşsun Yami Yami Teach eklenmeliydi Shichibukai tarafına.
Shanksin gözüne çizik atmış adam hemde dalgın falan değildim diyor. Yamisiz yapıyor bunu birde. Mihawk’ın gözle görülür çiziği yok Shanks’a.Kata’nın tek sağlam yumruğuna bakardı valla Yami Yami Teach.