Kafesi açarlar Law da dışarı ışınlar.King,Beckman ve Shiryu ölür. Kata ile Marco'yu da indirir o kadar adam. Kafes kapanana kadar koruyabilirler mi Dof'u o soru işareti.
Kafesi açarlar Law da dışarı ışınlar.King,Beckman ve Shiryu ölür. Kata ile Marco'yu da indirir o kadar adam. Kafes kapanana kadar koruyabilirler mi Dof'u o soru işareti.
Kafeste Dof ile hareket etmiyor mu? Onun kafesin içinde olması lazım.Kafesi açarlar Law da dışarı ışınlar.
Öyle bir bilgi geçtiğini hatırlamıyorum.Kafeste Dof ile hareket etmiyor mu? Onun kafesin içinde olması lazım.
İçinde olması gerekmese adam kuş kafesini yapıp dışarda bekler. Dressrosa'da da aynısı yapardı. O zaman da çok hax yetenek olurdu. İçinde olması gerekiyor diye düşünüyorum ben.Öyle bir bilgi geçtiğini hatırlamıyorum.
Zaten içinde kalmaya mecbur çünkü Dof kafesin merkezi. Dof nereye kafes oraya. Açıklanmıştı bu.İçinde olması gerekmese adam kuş kafesini yapıp dışarda bekler. Dressrosa'da da aynısı yapardı. O zaman da çok hax yetenek olurdu. İçinde olması gerekiyor diye düşünüyorum ben.
Bende şüpheye düşmüştüm. TeşekkürlerZaten içinde kalmaya mecbur çünkü Dof kafesin merkezi. Dof nereye kafes oraya. Açıklanmıştı bu.
Cinselliğe bakış açın değişikmiş, erkeklikle alakası yok Hancock'un gücünün. Kadın, erkek, okama demenden taşa çevirebiliyor. Cinsel yönelimin ötesinde. Yeter ki onu güzel bul.Coby gibi daha az erkek olan birinin aklını nasıl alıyor?
Zoro neden etkilenmiyor? Ya da Usopp. Psikolojik ya da farklı durumlar meyveleri etkisiz bırakabiliyor bunu biliyoruz. Usopp'u imkanı yok taş yapamaz.Cinselliğe bakış açın değişikmiş, erkeklikle alakası yok Hancock'un gücünün. Kadın, erkek, okama demenden taşa çevirebiliyor. Cinsel yönelimin ötesinde. Yeter ki onu güzel bul.
Luffy gibi peygamber saflığında filan olman lazım etkilememesi için.
Alını büyük çok çirkin gibi saçma argümanlarla da gelmeyin bu konuda. Oda onaylı bir şekilde Hancock ve deniz kızı prenses op evrenindeki en güzel kadınlar belki Hiyori de bunların içindedir.
Bu verdiğim değerler kimin alacağına dair değerlerdir. Aralarındaki güç yüzdesi değil. Weevil'in gücünün fiziksel bir güç olduğunu biliyoruz. Shilievin gücüne gelecek olursak kendi kılıç ustalığıyla görünmezliği birleştirmiş, aşağı yukarı yeteneğini biliyoruz. Bir tek Beckman vs Mihawk savaşının neticesini kestiremiyorum. Mihawk bir numaralı kılıç ustası olsa da karşısında da Ben Beckman var.Weevil'in ve Shiliew'in gücünü biliyoruz da mı öyle kesin değerler verdin? Şayet yakın değerler desen bile tutmama olasılığı var bu durumun. King'in gücünü bir nebze tutturulabilir ama Katakuri ile arasında ödül farkı varsa az da olsa King'i biraz daha üste alman gerekebilir ve King ezici bir üstünlükle Hancock'u alma durumuna gelir. Ödül=güç olmasa dahi dolaylı yoldan etkilediği bir durum olarak görülebilir.
Luffy güzel buluyor. Alvida'yı bile buluyordu. Güzel bulmak yetmiyor.Cinselliğe bakış açın değişikmiş, erkeklikle alakası yok Hancock'un gücünün. Kadın, erkek, okama demenden taşa çevirebiliyor. Cinsel yönelimin ötesinde. Yeter ki onu güzel bul.
Luffy gibi peygamber saflığında filan olman lazım etkilememesi için.
Alını büyük çok çirkin gibi saçma argümanlarla da gelmeyin bu konuda. Oda onaylı bir şekilde Hancock ve deniz kızı prenses op evrenindeki en güzel kadınlar belki Hiyori de bunların içindedir.