Sadece onu değil tüm tayfasıyla beraber alıp ceset yığınının üzerine oturuyormuş Zoro. Reis yapar mı dersin ? Ama önce kılıçları kaptırmaması lazım.Benim Shanks teorisini de oku.Gördüğüm en saçma teori buydu tebrikler Zori Kidi alıcak falan
Onun üzerine yazmış zaten okudum seninkini de.Yavşanks anca teach benim kestaneyi çizecek diye sağa sola ağlar.Reyizin kolunu alacak çapta değilSadece onu değil tüm tayfasıyla beraber alıp ceset yığınının üzerine oturuyormuş Zoro. Reis yapar mı dersin ? Ama önce kılıçları kaptırmaması lazım.Benim Shanks teorisini de oku.
Luffy kılıç kullanmayı azıcık öğrendiği an Zoro'dan güçlü kılıç ustası olur.-Şopar bu arc geliştirdiği gümbürtü topu ile antik silaha dönüşebilecek.
-Usopp'un gözlem hakisi her korktuğunda gelişme gösterecek ve arc ın sonunda 1 dk ileriyi görebilecek.
-Franky bu arc Nami'nin bedenini sayborga çevirecek ancak klima aygıtı kullanarak .
- Zoro kesik gözünü açtığında Mihawk'ın gözlerinden birisini çaldığı anlaşılacak.
- Bu arc Luffy kılıç kullanmayı öğrenmeye başlayacak , kısa süre sonra Zoro'yu geçecek.
Var mı artıran ?
Şöyle de olabilir , Luffy kılıç kullanmayı öğrenmeye başladığında yeni hedefi en iyi kılıç ustası olmak olacak , Zoro da KK olmaya özenecek ...Luffy kılıç kullanmayı azıcık öğrendiği an Zoro'dan güçlü kılıç ustası olur.
Zoro daha iyidir ama Luffy daha güçlü kılıç ustasıdır.
@MarcoLuffy kılıç kullanmayı azıcık öğrendiği an Zoro'dan güçlü kılıç ustası olur.
Zoro daha iyidir ama Luffy daha güçlü kılıç ustasıdır. Hatta usta olmasına da gerek yok kılıç kullanıcısı olur.
@Eustass Captain Kidd
Kid biraz kid kaldı.
Yok canım ama en güçlü kılıç ustası olmak için Luffy'o yenmeye çalışabilir.Şöyle de olabilir , Luffy kılıç kullanmayı öğrenmeye başladığında yeni hedefi en iyi kılıç ustası olmak olacak , Zoro da KK olmaya özenecek ...
Evet , bu sefer olduYok canım ama en güçlü kılıç ustası olmak için Luffy'o yenmeye çalışabilir.