Bu kadar da abartmayın saçma denildi diyeDragon aslında yonkou gücünde. hahha. Kutsal mekanda şov yapacak ama kör vasıfsız Fuji onu durduracak. hahaha.
Not: Özellikle fuji kısmı
Bu kadar da abartmayın saçma denildi diyeDragon aslında yonkou gücünde. hahha. Kutsal mekanda şov yapacak ama kör vasıfsız Fuji onu durduracak. hahaha.
Dragon aslında yonkou gücünde. hahha. Kutsal mekanda şov yapacak ama kör vasıfsız Fuji onu durduracak. hahaha.
Sen nasıl bir kralsın ya1153. Bölüm Spoiler : Kid biraz olaylardan geri kalmıştır. Güncel haberlerden haberi yoktur. Luffy çoktan KK olmuş ve macerasını tamamlamıştır. Neyse Shanks haberini duyan Luffy olay bölgesine yakın yerde olan Zoro'ya şunlarla bir ilgilen diye talimat vermiştir.
1154. Zoro, Kid ve tayfasının üstünde oturmuş Luffy'i den den mushi ile arıyordur...
Ahahah.
Oha Shanks, Mihawk'ın bunshini miymiş? Adamın bunshini yonkou ise ben kendisini düşünemiyorum...Dawn şafak
Hawk şahin
aw=şa
n=k
h=h
d=f
Shanks=hawk
Var ya şafakla Mihawk'ı bağlayacakken yanlışlıkla buraya geldi ve üzerine gram düşünmedim. Mihawk boş levhayla doğmadığımızın kanıtıdır!Oha Shanks, Mihawk'ın bunshini miymiş? Adamın bunshini yonkou ise ben kendisini düşünemiyorum...