Dikkatli bakarsan devrimciler OP'taki sınıfsal sisteme ve türler arasındaki ayrımcılığa karşılar. Bu tutum bizim tayfa üzerinden de bir çok kez vurgulandı.Lütfen olmasın öyle bir şey, meyve bile gereksiz bence
Dikkatli bakarsan devrimciler OP'taki sınıfsal sisteme ve türler arasındaki ayrımcılığa karşılar. Bu tutum bizim tayfa üzerinden de bir çok kez vurgulandı.Lütfen olmasın öyle bir şey, meyve bile gereksiz bence
Alıntıladığım mesajın o değildi yalnız.Dikkatli bakarsan devrimciler OP'taki sınıfsal sisteme ve türler arasındaki ayrımcılığa karşılar. Bu tutum bizim tayfa üzerinden de bir çok kez vurgulandı.
Ona hiç dikkat etmemiştim.Alıntıladığım mesajın o değildi yalnız.
Çıkarımın doğru ama.
bu kadar yaratıcı bir şeyi ilk defa duyuyorumSon düşman hasır şapkadır. Kimliğini gizleyip şimdilik Luffy'nin kafasında yaşamaktadır. Vakti geldiğinde şapka formundan çıkıp Luffy'le kapışacaktır. Son
Teşekkür ederimbu kadar yaratıcı bir şeyi ilk defa duyuyorum
Rica ederimTeşekkür ederim
Ahahahahahahahahahahaha. Adam o konu hakkında ne kadar çok şey söylemek istemişse artık doğrudan ona cevap vermiş.Alıntıladığım mesajın o değildi yalnız.
Çıkarımın doğru ama.
Uluslararası mali sistemler sınavına gireceğim birazdan, bunlar hep onun etkisi.Ahahahahahahahahahahaha. Adam o konu hakkında ne kadar çok şey söylemek istemişse artık doğrudan ona cevap vermiş.
Tabiiiii!Uluslararası mali sistemler sınavına gireceğim birazdan, bunlar hep onun etkisi.