yani mangada geçmiş olsa bu teori gerçekleşme ihtimali varmıdır. ben konuşmayı hatırlıyorum adamı hatırlamıyordum ama sen söyleyince aklıma geldi haki diyen Marco idiÖyle bir şey yok mangada galiba. Haki diyenler WB'nin tayfası WB değil.
yani mangada geçmiş olsa bu teori gerçekleşme ihtimali varmıdır. ben konuşmayı hatırlıyorum adamı hatırlamıyordum ama sen söyleyince aklıma geldi haki diyen Marco idiÖyle bir şey yok mangada galiba. Haki diyenler WB'nin tayfası WB değil.
zaten ileri için konuşuyorum ama başka bir haki türü çıkacağını düşünmüyorum ben kralların hakisi veya zırh hakisinin geliştirilince bu hale geleceğini düşünüyorum (bu durumda Zoro da kral hakisi olur diyorum)Bilinen üç tip haki var; korsanlar kralı, zırhlanma, gözlem. Teknik olarak bu üçünden hiçbiri senin ruhun aracılığıyla bir item çekmene aracı olmaz.
Belki de olacaktır ilerde, bilemiyorum, ancak şuanki bilgiler ışığında mümkün değil gibi gözüküyor.
Haki aracılığıyla ruhundan bir item üretme işi yaş reis, bu aynı reenkarnasyona inanmak gibi.yani mangada geçmiş olsa bu teori gerçekleşme ihtimali varmıdır. ben konuşmayı hatırlıyorum adamı hatırlamıyordum ama sen söyleyince aklıma geldi haki diyen Marco idi
Kral hakisi'nin amacının, karizmasının çok dışına çıkmış oluruz eğer kral hakisine bağlanırsa bu söylediğin olay.zaten ileri için konuşuyorum ama başka bir haki türü çıkacağını düşünmüyorum ben kralların hakisi veya zırh hakisinin geliştirilince bu hale geleceğini düşünüyorum (bu durumda Zoro da kral hakisi olur diyorum)
kral hakisinin pek bir gücünü gördüğümüz söylenemez (büyük adamlar üzerinde) herkes korkuyor ondan ama sebebini anlamadık ve bence karizması artarKral hakisi'nin amacının, karizmasının çok dışına çıkmış oluruz eğer kral hakisine bağlanırsa bu söylediğin olay.
kral hakisinin pek bir gücünü gördüğümüz söylenemez (büyük adamlar üzerinde) herkes korkuyor ondan ama sebebini anlamadık ve bence karizması artar
Haki ruhu diye bir şey geçmediği için gerçekleşmesi zor. O kadar abartılı bir şey çıkmaz. Aklıma Shanks'in kılıcının Haki olduğu muhabbetin hatırlattı.yani mangada geçmiş olsa bu teori gerçekleşme ihtimali varmıdır. ben konuşmayı hatırlıyorum adamı hatırlamıyordum ama sen söyleyince aklıma geldi haki diyen Marco idi
Kafadan gitti.-Kapakta Shanks ile Dadan konuşuyor Garp ise bacak bacak üstüne atmış arkada cipsini yiyerek onları izliyor