Lufy’nin annesi bir minktir ve Lufy doğal olarak yarı mink yarı insandır. Luffy minklerin dolunayda geçirdiği değişimi öğrenecek ve gerçek maymun krala dönüşecek.
http://www.korsanfan.com/konu/bambina-vs-guinness.1977/ tek maymun kral var o da Bambina dir!Lufy’nin annesi bir minktir ve Lufy doğal olarak yarı mink yarı insandır. Luffy minklerin dolunayda geçirdiği değişimi öğrenecek ve gerçek maymun krala dönüşecek.
Crocodile'ın kadın olabileceğine dair imayı One Piece magazinin kendisi bile vermişti. Oda büyük ihtimal yapmayacaktır ama olma olasılığı var.Crocodile kadınmış. Seride şu ana kadar duyduğum en saçma teorilerden.
Bir ara asıl korsan kral Zoro olacak diye bir teori duymuştum. Onu kabul edebilirim ama Crocodile'ın kadın olabileceğini aslaCrocodile'ın kadın olabileceğine dair imayı One Piece magazinin kendisi bile vermişti. Oda büyük ihtimal yapmayacaktır ama olma olasılığı var.
Saçma değil sen kabul edemediğin için saçma geliyor.Crocodile kadınmış. Seride şu ana kadar duyduğum en saçma teorilerden.
Güzel tutturmuşum-Zoro yumruklarıyla Pica'yı kolaycı nakavt eder.
-Ardından yolunu kaybedip kolezyuma gider.
-Burgerss'i tek attıktan sonra.Sabo'ya burayı sana bırakıyorum der ve tekrardan saraya doğru yol alır.
-Sanji Big Mom en sevdiği pastalardan yapmaya çalışır fakat Big Mom beğenmez.Pekoms tarafında alaşağı edilir.
-Bu kadar rezillikten sonra Sanji tekrardan adadan ayrılıp eğitime girer.
-Akainu adaya gelip Colezyumu dağıtır.
-Kaido ve Big Mom çatışmasında 2side ölür.
-Shanks ve BB yolları kesişip büyük bir savaşa girerler.
-BB ve tayfası ağır bir yenilgi alır.
-Luffy şapkayı teslim eder ve karşılığında Raftelin haritasını alır.
-Luffy One Piece'i bulur
_The End.
İşte bana saçma geldiği için yazıyorum. İvankov dediğimde benim aklıma devrim geliyor, daha büyük olaylar geliyor. O yüzden zannetmiyorum kadın çıkacağını. Daha doğrusu çıksın istemem.Saçma değil sen kabul edemediğin için saçma geliyor.
Croco ile Ivankov arasında ne olabilir diye düşününce insan haliyle ilk akla gelen croconun kadın olması geliyor.
İki dakikada bitirmişsin One Piece'iGüzel tutturmuşum