Genel tartışma, one piece senaryonuz, veya teori konusubu benim teorim ama başka nereye yazaydım hocam
Hiç de saçma değil gayet olabilecek güzel şeyler ya yazdıkların o açıdan
Genel tartışma, one piece senaryonuz, veya teori konusubu benim teorim ama başka nereye yazaydım hocam
Ha öyle mi Tamamdır hocam ben seni yanlış anlamışım kusura bakmaGenel tartışma, one piece senaryonuz, veya teori konusu
Hiç de saçma değil gayet olabilecek güzel şeyler ya yazdıkların o açıdan
Est.Ha öyle mi Tamamdır hocam ben seni yanlış anlamışım kusura bakma
En candan arkadaşım ruhumu saran geceTeach çocukken Denizci olmak istiyormuş o yüzden amiral denmesini istiyor. Teach'in babası da eski çağın amirallerinden zaten. At fava bekle. Annesiyle birlikte yaşayan Teach, babasından bir haber bir şekilde hayatını sürdürür. Annesi varken de o çalıştığı için yalnız kalan Teach, annesinin de ölmesiyle birlikte yapayalnız kalır. Geceleri yalnızlığı yıldızlar olmuştur. Annesi ölmeden önce Teach'e babasından bahsetmiştir. Teach'in karanlık meyvesine sahip olmayı istemesinin tek sebebi onun yalnız gecelerine arkadaş olan tek şeyin karanlık bir gökyüzü olmasından başka bir şey değildir. Şimdi işim var görüşmek üzere.
Artık okumaktan bıktım sen yazmaktan bıkmadın. Zoro gitsin harakiri yapsın Luffy'e kendini zımbalatmasın :S2 senedir yazıyorum ama yine yazayım. Luffy'nin ölümü Zoro'nun elinden olacak. Serimu dediydi dersiniz.