Gücü yetmeyince beşini çağırmış olabilir.Hepsi tutup Gandhi kolunu kesmiştir belki.Bu sana ders olsun Shanks yeğenimize bulaşma diyeKid aslında şenks ile değil Gorosei ile dövüşmüştü.Alçak kiremit tozu abilerini çağırmış .
Gücü yetmeyince beşini çağırmış olabilir.Hepsi tutup Gandhi kolunu kesmiştir belki.Bu sana ders olsun Shanks yeğenimize bulaşma diyeKid aslında şenks ile değil Gorosei ile dövüşmüştü.Alçak kiremit tozu abilerini çağırmış .
Kocasız bir şey yapamaz şenks.Baska türlü olmuş olması imkan dahilinde değil.Gücü yetmeyince beşini çağırmış olabilir.Hepsi tutup Gandhi kolunu kesmiştir belki.Bu sana ders olsun Shanks yeğenimize bulaşma diye
Hahahha. Sadece forumdaki fanların tepkisini görmek için bu senaryonun gerçekleşmesini istiyorum. Kafalar çok karışır.Law, Luffy ve Zoro’nun bedenlerini değiştirecek. Zoro’nun bedenindeki Luffy, Kaido’yu kesecek.
Law kendi bedeni ile Zoro'yu değiştirecek.Law, Luffy ve Zoro’nun bedenlerini değiştirecek. Zoro’nun bedenindeki Luffy, Kaido’yu kesecek.
Gayet mantıklı bir teoriÇok kısa bir spoiler serinin sonuna dair. @Yubashiri-sama sana eski günleri hatırlatabilir.
Spoiler Başlığı : Buggy'nin Enayisi.
Luffy'nin hapishanede Buggy'e verdiği bilezik Raftel'in yerini göstermektedir.Luffy tüm yonkoları yenip raftele doğru yol almak üzereyken Buggy bilezikle raftele ulaşır ve ondan önce one piece hazinesini bulur.
Buggy korsan kral olur.Luffy avcunu yalar.
The End.
En sonda bulur ve shanks ın öbür kolunu alır ve bu benle raftele gidecek çok istiyorsan yere kapan ve af dile der.Seriden sonrasını yazmayı unutmuşum. —————— Im-sama ve kadimlerin akibetini gören Shanks kuyruğunu kıstırıp köşe bucak kaçar.Kid şu anda tıpkı Ace gibi dünyanın dört bir yanında onu aramaktadır.
Harbiden böyle birşey vardı ya... Sonra unutuldu tabi.?Bi keresine sanjinin gen açılışı diye aşıra saçma bi teori okumuştum.
Not: Sanji çok güçlü olacakmış.(Baya gülmüştüm)?