Biraz düzgün okusan ondan bahsetmediğimi anlarsın sana güveniyorum3. komutan vista mı?
Biraz düzgün okusan ondan bahsetmediğimi anlarsın sana güveniyorum3. komutan vista mı?
Ciddi misin ıdjdjdjdjBiraz düzgün okusan ondan bahsetmediğimi anlarsın sana güveniyorum
Hayır tabikisiCiddi misin ıdjdjdjdj
Reis o Profil fotosu ne öyle selektör gibi kdjdjd seni böyle ciddiye alamam benHayır tabikisi
En iyi kılıç ustası diyince aklıma başkası gelmedi kusura bakmaBiraz düzgün okusan ondan bahsetmediğimi anlarsın sana güveniyorum
Ağlayan kız profili yapan konuştuReis o Profil fotosu ne öyle selektör gibi kdjdjd seni böyle ciddiye alamam ben
Aklına Zoro gelmiyorsa seriyi boşa okumuşsunEn iyi kılıç ustası diyince aklıma başkası gelmedi kusura bakma
O herkesin bildiği bir gerçek biz ondan sonra en iyisini seçiyoruzAklına Zoro gelmiyorsa seriyi boşa okumuşsun
Hah şöyle yola gelO herkesin bildiği bir gerçek biz ondan sonra en iyisini seçiyoruz
Yahu ben zaten zoro seviyorum balongöz sevmiyorumHah şöyle yola gel
Biliyorum hatırlıyorum seni bizim lobiye almıştık ama yine de hatırlatayım dedimYahu ben zaten zoro seviyorum balongöz sevmiyorum