Zoro, Luffy ile denk Bu da bize gösteriyorki Luffy İleri silahlanma ve ileri görüş hakisi power uplarını almadan önce Zoro'dan güçsüzdü. Zaman atlamasından beri Luffy'nin Zoro'ya yetişmeye çalışmasını okuyoruz.
Bu demek oluyor ki Zoro 2 sene içerisinde hiç gelişmediZoro, Luffy ile denk Bu da bize gösteriyorki Luffy İleri silahlanma ve ileri görüş hakisi power uplarını almadan önce Zoro'dan güçsüzdü. Zaman atlamasından beri Luffy'nin Zoro'ya yetişmeye çalışmasını okuyoruz.
Biri Ayyaşken Amiral tutan Kralın sağ kolundan. Diğeri Ayıkken 3. Komutan Vista tutan bir Vampirden eğitim aldı. farkı sen düşün.Bu demek oluyor ki Zoro 2 sene içerisinde hiç gelişmedi
Yalnız o adam dünyanın en iyi kılıç kullanan adamı olarak biliniyorBiri Ayyaşken Amiral tutan Kralın sağ kolundan. Diğeri Ayıkken 3. Komutan Vista tutan bir Vampirden eğitim aldı. farkı sen düşün.
3. komutan vista mı?Yalnız o adam dünyanın en iyi kılıç kullanan adamı olarak biliniyor
Ölmezse piçim"Law bu arc ölecek"
Marineforddan canlı çıkan bir denizci erinden aldığım bilgiye göre Mihawkın gözünü alan Alfa erkeğin göğüs kılları onu zor duruma sokmuş odaklanamadığı için doğranmaktan korkan Mihawk, Dünyanın en iyi kılıç ustasına dövüşü erteleyelim demiş3. komutan vista mı?
Kayıtlara düştüm bunu.Ölmezse piçim
Databook onaylı bilgiMarineforddan canlı çıkan bir denizci erinden aldığım bilgiye göre Mihawkın gözünü alan Alfa erkeğin göğüs kılları onu zor duruma sokmuş odaklanamadığı için doğranmaktan korkan Mihawk, Dünyanın en iyi kılıç ustasına dövüşü erteleyelim demiş