Amiraller İmparatorlara denktir.
Bu olsun 2 gün sonra Zoro vs All konusu açıp ispat etmezsem yuh olsun banaBon Clay hapisten kaçmıştır ve onu Marco bulmuştur.Bon Clay hapiste meyveyi uyandırdığını ve meyvenin tarihte şu ana kadar dokunduğu herkesi taklit edebileceğini söyler.Wano savaşı esnasında Marco yediği dayaktan sonra kınlara gizli bir kozu olduğunu söyler.Bon Clay Oden’e dönüşür Kaido’nun yüreğine inmiştir.Canlı olduğuna onu inandırır ve 20 sene önceki muhabbetleri yapmaya başlar.Kaido korkudan dona kalmıştır.Sonrasında Zoro Bon Clay’in arkasına geçer ve sahte Oden’in kollarından tutar.Onun yanında küçük kaldığı için saklanması zor olmamıştır.Ashura nihai onigiri tekniğini yapar ve Kaido’yu 3 yerden ağır şekilde keser.En büyük yarayı da Enma ile vermiştir.Kaido yenilir ve Wano artık kurtulmuştur. Daha bitmedi.Ertesi gün korsanfan başlıkları..... Kaido,King vs Sakazuki ———— Zoro vs Koca Ana Kaido vs Mihawk (Handikaplı ) Bon Clay,Sanji vs Kaido
Bak bu efsane olurduYeni bölüm spoilerlarından ilham aldım. Kendi teorimi yazacağım.
Sanji'de Zeff gibi tek bacağını kaybedecek. Bunun sebebi de Momonosuke'yi kurtarmaya çalışması olacak. King ona "Ver bir yanak" minvalinde ayaklarını ve ellerini vermesini isteyince Sanji King ile savaşmaya başlayacak. Daha sonra King tam Momo'yu öldürecekken Sanji kılıcına tekme atacak ve bacağı Momonosuke'yi kucağına alıp kaçarken Momo ona ağlayarak "Ama ama Sanji, bacağıııınn " diyecek.
Bitti Kendim yazdım, kendim üzüldüm
Bundan yıllar sonra Sanji Gin ile tekrar karşılaşır ve Gin bacağına ne olduğunu sorar. Sanji'nin cevabı nettir:Yeni bölüm spoilerlarından ilham aldım. Kendi teorimi yazacağım.
Sanji'de Zeff gibi tek bacağını kaybedecek. Bunun sebebi de Momonosuke'yi kurtarmaya çalışması olacak. King ona "Ver bir yanak" minvalinde ayaklarını ve ellerini vermesini isteyince Sanji King ile savaşmaya başlayacak. Daha sonra King tam Momo'yu öldürecekken Sanji kılıcına tekme atacak ve bacağı Momonosuke'yi kucağına alıp kaçarken Momo ona ağlayarak "Ama ama Sanji, bacağıııınn " diyecek.
Bitti Kendim yazdım, kendim üzüldüm
Olmaz bence, Wado İçimonji ve Enma 21 kılıçtan, yanına da Sandal Kitetsu'nun daha iyisi olan Nidai'yi alır gibi, Sandai'yi de Hitetsu'ya teslim eder.Zoro Ryumanın varisi çıkacak shusui yi Zoro ya verecekler
Bende aynı düşünüyorum fakat sandai yı bırakıp shusui yi alacağını düşünüyorum nidaiyi alacağına dair bir işaret görmedik sanki gerçi başarısını görüp hitetsu ona bu kılıcı verebilirOlmaz bence, Wado İçimonji ve Enma 21 kılıçtan, yanına da Sandal Kitetsu'nun daha iyisi olan Nidai'yi alır gibi, Sandai'yi de Hitetsu'ya teslim eder.