Kaido vs. Moriah savaşında Moriah Oden'in cesedini zombi yapar(Hatta Moriah bu yüzden yenmeme az kaldı demiştir).Ama Kaido Moriah'yı yenince Oden'in cesedini alır ve ismini Yamato koyar.Oden'in cesedi artık Kaido'nun oğlu olmuştur.
Okuyucu gözünde saçma olabilir, ama ihtimali 0 değil yani. Hele aradaki güç farkını hesaba katarsak.Herkes Kaido ile savaşmaya başlar ama bir türlü zarar ona veremezler. Luffy uzaktan Tama'yı görür, Tama'yı kucakladığı gibi bi kibidango ver şekerim der. Tama'dan aldıkları kibidangoyu Kaido'nun ağzına atmaya çalışır tüm ekip. Kaido evcilleşir. Wano'nun evcil ejderhası olur, dışarıdaki kötülüklerden Wano'yu korur.
Gerçekten de Tama'yı gördüğüm andan beri aklıma hep bu geliyor Kaido olmasa da Orochi'nin başını yakabiliriz böylece ahaha ama saçma teorilerde dursun tutarsa ben demiştim diye sevinirimama ihtimali 0 değil yani.Hele aradaki güç farkını hesaba katarsak
Sanmıyorum ya o kadar ileri gideceğini, hiçbir arc bossuna böyle muamele etmedi Big Mom dışında.Gerçekten de Tama'yı gördüğüm andan beri aklıma hep bu geliyor Kaido olmasa da Orochi'nin başını yakabiliriz böylece ahaha ama saçma teorilerde dursun tutarsa ben demiştim diye sevinirim
Ben hep Tama'nın kibidangolarını ziyafette sunulacak yemeklerin arasına karıştırıp gülücük kullanıcılarınin bir kısmını düşmana karşı kullacaklar diye düşünüyordum, ama olmadı.Herkes Kaido ile savaşmaya başlar ama bir türlü zarar ona veremezler. Luffy uzaktan Tama'yı görür, Tama'yı kucakladığı gibi bi kibidango ver şekerim der. Tama'dan aldıkları kibidangoyu Kaido'nun ağzına atmaya çalışır tüm ekip. Kaido evcilleşir. Wano'nun evcil ejderhası olur, dışarıdaki kötülüklerden Wano'yu korur.
Senin dediğin daha güzel oldu benimkisi son çare gibi ama bu dediğin ile gerçekten bir sürü şey çözülürdü (saçma ve komik de olsa )Ben hep Tama'nın kibidangolarını ziyafette sunulacak yemeklerin arasına karıştırıp gülücük kullanıcılarınin bir kısmını düşmana karşı kullacaklar diye düşünüyordum, ama olmadı.
TeşekkürlerSenin dediğin daha güzel oldu benimkisi son çare gibi ama bu dediğin ile gerçekten bir sürü şey çözülürdü (saçma ve komik de olsa )