Denizci gemisin sancağına çıkmış işte, zaten sancaktaydı kısmını anlayamadım. Kizaruyla aynı sancaktalar demiyorum.Arkasına falan geçmiyor. Adam zaten sancaktaydı. Oradan kizaruya sesleniyor. Kizaruya özel sancağa çıkmıyor.
Denizci gemisin sancağına çıkmış işte, zaten sancaktaydı kısmını anlayamadım. Kizaruyla aynı sancaktalar demiyorum.Arkasına falan geçmiyor. Adam zaten sancaktaydı. Oradan kizaruya sesleniyor. Kizaruya özel sancağa çıkmıyor.
Kendi gemisinin sancağında değil miydi? Ben öyle hatırlıyorum.Denizci gemisin sancağına çıkmış işte, zaten sancaktaydı kısmını anlayamadım. Kizaruyla aynı sancaktalar demiyorum.
Yok be kardeşim kendi sancağında değil. Shanks ve Ben Beckman daha gemileri limana yanaşmadan önce Marinford'a ayak basmışlar. Acaba bir meyve kullanıcısı mı var tayfalarında. Işınlayabilme yeteneği olan biri. Çünkü ikisi de bir anda olayın içine giriyorlar kimsenin fark etmemesi çok enteresan geldi bana.Kendi gemisinin sancağında değil miydi? Ben öyle hatırlıyorum.
Kizaru orada geyik çeviriyor şaşırmıyor bile. Ciddiye almıyor Ben’i iki saniye sonra takmadan ateş etmeye devam ediyor.Zaten sancaktaydı derken? Söylediğim mevzuyu anlatamadım galiba. Shanks ve Ben Beckman daha gemileri Marinford Limanına yanaşmadan önce biri Denizci gemisinin sancağına hem de Kizaru'nun arkasına geçebilmiş. Shanks o kadar denizci ve korsanın arasından nasıl Akainu'nun saldırısını durdurmaya gelene kadar kimse fark edemiyor. Hız mı yoksa meyve gücüyle bunları oraya ışınlayan biri mi var tayfasında. Kizaru o an yan dönmüş Akainu'nun Coby'yi pişirmesini izlerken Shanks geliyor ve o anda Law kaçmak için fırsatı kullanıyor. Kizaru kafasını Law'a çevirir çevirmez saldırı yapacak o anda Ben Beckman Sancakta elinde sigarasıyla okeye dördüncü bekler gibi rahat ve kendinden emin bir biçimde " bir şey yapayım deme Kizaru" diye sesleniyor. Kizaru'nun suratındaki ifadedeki şaşkınlık Ben Beckmanı görmesinden mi? Yoksa onun Shunshin gibi bir hızla arkasına geçmesinden mi?
Peki kutu kola tanrısı ne yaparLastik tanrısı kılıç tanrısını alır.
Konserve tanrısı ikisini de sollarPeki kutu kola tanrısı ne yapar
Kutu kola tanrısı kendisine kıyamayan ablasını insan yiyen yaşlı kadınların insafına bırakır!!Peki kutu kola tanrısı ne yapar