Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Ryuma'nın Seviyesi

Ryuma'nın Gücü?

• Kullanılan toplam oy
    305
Kimsenin wanoya ayak bile basmasına izin/fırsat vermeyecek gücü varsa (bu kimse kutsal ejderler ve korsanları da dahil ederek söylenmiş) zamanının zirvesiymiş.Yani ryuumaya en güçlü demezsek kimseye diyemeyiz.Ve önüne gelen herkesi ve herşeyi de saniyeler içinde yenebilecek (öldürebilecek hatta ?) gücü varmış.Sakazukinin aokijiyi 10 ıkına ıkına günde yenmesi gibi değil yani.Tek atıyomuş adam.
E biz de diyoruz zaten serinin en bitiri karakterleri kılıç ustaları diye. Adamlar 1 veya 2 kesişte çöp gibi kenara atıyor. Zoroya baksana 2 kere kestiği 1 kaku var hatırladığım başka var mı bilmiyorum :D

Her anlatılana önem versek. :/
Her anlatılan karakterde "RYUMA" isminin ağırlığı yok ama.Bi beyazsakal (dünyayı yokedebilecek güce sahip denilen adam) ve Roger (Herkes tarafından korsan kral olarak anılan ve gerçek /kayıp tarihi bilen adam) var.Yeni birde garp tarafından hyplanan "Rocks/Rox" ? var.Bir araya gelirlerse kimse durduramaz vari sözler söyledi.Bir elin parmaklarını geçmiyo yani.Ryuuma , beyazsakal , roger ve rocks/rox.

Her anlatılan karakterde "RYUMA" isminin ağırlığı yok ama.Bi beyazsakal (dünyayı yokedebilecek güce sahip denilen adam) ve Roger (Herkes tarafından korsan kral olarak anılan ve gerçek /kayıp tarihi bilen adam) var.Yeni birde garp tarafından hyplanan "Rocks/Rox" ? var.Bir araya gelirlerse kimse durduramaz vari sözler söyledi.Bir elin parmaklarını geçmiyo yani.Ryuuma , beyazsakal , roger ve rocks/rox.
Tamam da benim lafım başka şeylere. Yani amiral yollamışlar tek atıp göndermiş diyen var.

One Piece'te abartı her zaman ön planda. Ryumaya hiç kaybetmemiş diyorlar Roger'a hiç kaçmamış.

Onlara derler. Çünkü onların hikayesini okumuyoruz. Düşünsene Luffy Roger gibi hiç kaçmıyor hep savaşıyor. Kizaru geliyor savaşıyor ve yakalanmıyor da. Ya da Zoro Ryuuma gibi her dövüşünü saniyelerle bitirse? Amiralle savaşıyor, saniyede, Kaido geliyor karşısına, saniyede.

Zaten efsane olmuş karakterler konusunda abartı kullanmak kolaydır. Çiz bakalım 937 bölüm şunların mangasını desen ben görürüm o zaman E. Oda'nın yüzünü. :S

One Punch Man gibi komediye çevirmeyeceksen o iş imkansız. Bu yüzden bu seride Luffy, Zoro, Sanji ve diğerleri yener yenilir batar çıkar.

Tamam da benim lafım başka şeylere. Yani amiral yollamışlar tek atıp göndermiş diyen var.

One Piece'te abartı her zaman ön planda. Ryumaya hiç kaybetmemiş diyorlar Roger'a hiç kaçmamış.

Onlara derler. Çünkü onların hikayesini okumuyoruz. Düşünsene Luffy Roger gibi hiç kaçmıyor hep savaşıyor. Kizaru geliyor savaşıyor ve yakalanmıyor da. Ya da Zoro Ryuuma gibi her dövüşünü saniyelerle bitirse? Amiralle savaşıyor, saniyede, Kaido geliyor karşısına, saniyede.

Zaten efsane olmuş karakterler konusunda abartı kullanmak kolaydır. Çiz bakalım 937 bölüm şunların mangasını desen ben görürüm o zaman E. Oda'nın yüzünü. :S

One Punch Man gibi komediye çevirmeyeceksen o iş imkansız. Bu yüzden bu seride Luffy, Zoro, Sanji ve diğerleri yener yenilir batar çıkar.
Bu yenilgi sayılır mı acaba ?

Bu yenilgi sayılır mı acaba ?
Sayılsaydı yenilgisiz denmezdi. Ayrıca Ryuma kendisi de diyor. Zombi hali Zoro'ya kaybedince; "bu samuray bedenine yenilgiyi tattırdığım için utanıyorum," diyor. Canlıyken yenilmemiş yani. Attığın sahnede rakip çakallık yapıyor. Ryuma kızıyor zaten ancak ölünce biter diye.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık