Tam emin olamadım şimdi. Cyrano için Wano'daki en güçlü kılıç ustası diyorlardı sanki.Aynı değil ki hacı. En güçlü ikinciye mi attı? Adada öyle bilinen birine mi? Mangasını tekrar okumak gerek.
Tam emin olamadım şimdi. Cyrano için Wano'daki en güçlü kılıç ustası diyorlardı sanki.Aynı değil ki hacı. En güçlü ikinciye mi attı? Adada öyle bilinen birine mi? Mangasını tekrar okumak gerek.
Dunya çapında olması gerek. Çünkü Cyrano'nun yeteneklerinin Kral'dan sonra geldiği söyleniyormuş.Aynı değil ki hacı. En güçlü ikinciye mi attı? Adada öyle bilinen birine mi? Mangasını tekrar okumak gerek.
Toplanak Tanrı diyek.
Olay Wano'dan geçmiyor. Çünkü kimse Ryuma'yı tanımıyor. Ayrıca Ryuma'dan başka Wanoluya benzeyen kimse yok.Tam emin olamadım şimdi. Cyrano için Wano'daki en güçlü kılıç ustası diyorlardı sanki.
Bu kadar şerefsiz olup halkı kandırması halkın buna onu sevdiği için inandırdığını düşündürdü bana.Dunya çapında olması gerek. Çünkü Cyrano'nun yeteneklerinin Kral'dan sonra geldiği söyleniyormuş.
Bardaki adamın dediğine göre ejderha olayından önce de adı sanı bilinen biriymiş.Bu kadar şerefsiz olup halkı kandırması halkın buna onu sevdiği için inandırdığını düşündürdü bana.
Yine de Ryumanın mangayı tekrar okumak gerek.
Onu hatırlıyorum. Bu arttırmıştı galiba ününü.Bardaki adamın dediğine göre ejderha olayından önce de adı sanı bilinen biriymiş.
Eline sağlık kardeşim. Efsane oldu bu bilgiler.Konu Güncellenmiştir
Sağ ol kardeşim Aynen öyle beklediğimiz gibi hatta beklediğimizden daha iyi bilgiler bunlarEline sağlık kardeşim. Efsane oldu bu bilgiler.