Facebook'a yeni bir emoji gelmiş birkaç gün önce de onun dalgası.Bişey anlamam mı gerekiyor?Hiç bişey anlamadım çünkü.Komik ama.
Killer'ı tekledi ya reis.Anca havalı sözler ede dursun. İcraat göremedik.
Aynı zamanda teki de yedi. İcraat öyle olmaz. İcraatı Luffy yaptı. Gitti hapishaneden bir sürü adamı alıp geldi. Zoro'nun yapması gereken şeydi.Killer'ı tekledi ya reis.
Luffy ayrı seviye.Karşılaştırmaya gerek yok.Zoro da handikaplı şekilde,1v1 de almayacağı yarayı alıp son noktayı koydu.Hakkını yeme şimdi Luffy Sanji'nin arc sonu zar zor yeneceği adamı ciddiye almıyordu Udon'da.Aynı zamanda teki de yedi. İcraat öyle olmaz. İcraatı Luffy yaptı. Gitti hapishaneden bir sürü adamı alıp geldi. Zoro'nun yapması gereken şeydi.
Sen Zoro sevmiyor muydun ya? İyice hater olmuşsun. Eskiden severdin.Anca havalı sözler ede dursun. İcraat göremedik.
Plotunu ödünç vereydi Zoro da yapardı. Vermeyince açık arazide dolaşmak zorunda kaldı Zoro.Aynı zamanda teki de yedi. İcraat öyle olmaz. İcraatı Luffy yaptı. Gitti hapishaneden bir sürü adamı alıp geldi. Zoro'nun yapması gereken şeydi.
Severim aslında. Ama takılmak da sarıyor.Sen Zoro sevmiyor muydun ya? İyice hater olmuşsun. Eskiden severdin.
Ben de sevmiyorsun sandıydım. Takılması zevkli evet, zaten yine kayboldu bak. .dSeverim aslında. Ama takılmak da sarıyor.