Offf bee.Kurtulma mı? Hayır, öyle olmadı. Taşların düşmeyeceği yeri biliyordum. Kılıcım o kayanın altında biliyorum. Bu hissi daha önce yaşamıştım. Dünya sağır edercesine sessizleşiyor. Kulaklarımda yankılanan kalp atışımı duyabiliyorum. Bu gerçekten ölümün eşiği olmalı. Kayalar düşerken, onların içinde canlı bir şerler hissettim. Sadece bir varlık değil, nefes alma gibi... daha belirgin bir şey. Nefes alan kayalar, Nefes alan ağaçlar, Nefes alan gökyüzü... Bu mu? Hiçbir şeyi kesememek o nefesi bilmek midir?
Her şeyin nefesini duyan adam Coming soon
Yok böyle bir felsefe alt yapıOfff bee.
Felsefeyi atomlarına ayıran adamKurtulmak mı? Hayır, öyle olmadı. Taşların düşmeyeceği yeri biliyordum. Kılıcım o kayanın altında biliyorum. Bu hissi daha önce yaşamıştım. Dünya sağır edercesine sessizleşiyor. Kulaklarımda yankılanan kalp atışımı duyabiliyorum. Bu gerçekten ölümün eşiği olmalı. Kayalar düşerken, onların içinde canlı bir şerler hissettim. Sadece bir varlık değil, nefes alma gibi... daha belirgin bir şey. Nefes alan kayalar, Nefes alan ağaçlar, Nefes alan gökyüzü... Bu mu? Hiçbir şeyi kesememek o nefesi bilmek midir?
Her şeyin nefesini duyan adam Coming soon
Aynen öyle fandaşFelsefeyi atomlarına ayıran adam
Az kaldı. : )Yaklaşıyor yaklaşmakta olan.
Kimsenin isteyeceğini sanmıyorum, fakat Ryuma'nın soyundan çıkarsa soylu mu olacak? Yoksa atası güçlü olan birisi mi?Gerçekten soylu bir aileden falan gelmesini istiyor musunuz?
Güçleri miras almış birisi olacak. Sıfırdan başlayan anadolu çocuğu imajı daha iyi.Kimsenin isteyeceğini sanmıyorum, fakat Ryuma'nın soyundan çıkarsa soylu mu olacak? Yoksa atası güçlü olan birisi mi?
Ben pek öyle düşünmüyorum, sonuçta kendisi çalıştı bu zamana kadar. Fakat Wano'nun yeni efsanesi olması daha iyi. Hatta olacak gibi gözüküyor şimdilik. O kılıcı hak ettiğini göstermeli.Güçleri miras almış birisi olacak. Sıfırdan başlayan anadolu çocuğu imajı daha iyi.