Kuvvetle muhtemel.İşte kimine hizmet ederler, kimi hizmet eder. Şaka bir yana Sanji büyük ihtimal Yasu gibi bir tipin ona sürekli aşkım dediği için döverdi.
Kuvvetle muhtemel.İşte kimine hizmet ederler, kimi hizmet eder. Şaka bir yana Sanji büyük ihtimal Yasu gibi bir tipin ona sürekli aşkım dediği için döverdi.
Gizli tarikat üyeleri de vardır sizde, hadi yeme beni, 2 ton edersinizKuş kadar kişiyiz yav zaten şurada, hepimizi toplasan 300 kilo etmez.
Benziyor ama aynı şey değil. Mesele şu, diğer kişiler görmezden gelinirken, bize saldırılıyor. Ben sadece, adalet istiyorum!!!
Valla eğer öyleyse, buradan beni o tarikata almayan Zoro fanlarını kınıyorum.Gizli tarikat üyeleri de vardır sizde, hadi yeme beni, 2 ton edersiniz
Bence haterı umduklarından az olunca oy değiştirip sevmem şıkkına basan, algı kasan Zoroculae bile vardır.Sevmem diyen sadece 18 kişi ve %8'e tekabül ediyor. Zoro'culara sorsan forumda herkes Zoro hater'ı
Ortam müsait, oylama kapalı sonuçtaBence haterı umduklarından az olunca oy değiştirip sevmem şıkkına basan, algı kasan Zoroculae bile vardır.
Nani mo wagatta!Bunu söylediğinde adamdan full karizma akıyordu resmen. Buradaki yakaladığı seviyeyi hiç bir yerde yakalayamadı maalesef.
Nani mo nakatta olmasın hocam o?Nani mo wagatta!
Hiç anlamam şu Japoncadan. Ama bilen biri konuşunca güzel dil. Kusura bakmayın hocam.Nani mo nakatta olmasın hocam o?