Aynen...Onlara göre Coby'i bırak Zoro bile seri sonu amiral seviyesine ulaşamayacak
Sümüklü Coby dediğin karakterin seri sonunda %100 Amiral olacağı kesin değil. Öyle olsa bile buna pek çok kişi şaşırmaz, çünkü adam bir çok kez Amirallik teklifi reddetmiş Garp'dan eğitim alıyor. Bunun dışında Luffy'nin kendisi adamın Amiral olabileceğine kendisinden fazla inanmış durumda. Hani bu Zoro'nun uğruna diz çöktüğü adam Zoro'ya güvendiği gibi Coby'e de güveniyor bunu anlamak lazım ilk önce.
Luffy Yonkouları indireceğim dediğinde sona Shanks'ı ayırıyor ve liyle 3 işareti yapıyor. Aynı şekilde serinin daha başında Luffy ''Sizden daha güçlü bir tayfa toplayacağım'' ''Sizden daha güçlü olacağız'' tarzında yorumlarda bulunuyor. Shanks da ''Demek bizden daha güçlü olacaksın'' deyip şapkayı Luffy'e veriyor. Serinin başlama, Luffy'nin korsan olma hikayesinin başı resmen bu olay. Yani böyle düşünülmesinde bir olay yok ki Mom, Kaido çoktan görünmesine rağmen Shanks'ın Luffy'i gazetede görüp yorum yapmasından başka bir şey görmedik.
Hasır şapkalar bütün imparatorları devirecek sonra belki coşan karasakal tayfasını indirecek.Sonra da ihtiyarlara dalacaklar muhtemelen.Yani daha Luffy şu aşamada bile sağ kol indirmişken o kadar şeyden sonra son rakibin Beckmann falan olması Zoro için hafif kaçar.Mihawk çok güçlü değilse erken dövüşebilir ama son rakip ciddi bir güç olmalı.Zoro tayfada gücü temsil ediyor.Zoro sağ kol. :/ Seride görünen hiçbir sağ kol ki bunlardan Roger'a denk olduğu söylenen Wb'nin sağ kolu marco bile bir amiral seviyesi izlenimi vermiyor. Ben de bir sağ kolun rakibinin yonkou seviyesi olarak düşünülmesini anlayamıyorum. :/
Yani aslında şunu anlamanız lazım.Luffy Roger'ı bile aşacaksa tayfa toplu olarak efsanevi bir seviyeye ulaşmak zorunda zaten.Öyle bir durumda Zoro da önemli bir yerde olmak zorunda.Jinbei şimdiden kk olacak tayfadayım basit bir yonkou falan diyor Mom için düşün artık.Ben bu laftan seviyelerin sona doğru uçması gerektiğini çıkarıyorum.