Bende öyleAynen doğru düzgün konuşcak kimse olmayınca artık foruma katılmanın zamanı geldi dedim
Bende öyleAynen doğru düzgün konuşcak kimse olmayınca artık foruma katılmanın zamanı geldi dedim
Hoşgeldin konuşmak istersen özel mesajdan veya bi konu hakkında tartışmak istersen beni etiketleyebilirsin o konuyaBende öyle
Hoşbuldum, tabi konuşuruz. Forumda ki ortam gerçekten samimi. Alışmak zor olmayacak gibi duruyor.Hoşgeldin konuşmak istersen özel mesajdan veya bi konu hakkında tartışmak istersen beni etiketleyebilirsin o konuya
Kılıç teknikleri duruşlarla alakalı genelde.Maalesef bu da mantıklı geliyor yazdığım şeyden sonra ama hani böyle bir şey olmasını istemem çünkü Eiichiro Oda resmen başka bir mangadan direkt olarak alıntı yapmış olur. Yazarın yaratıcılığına gölge getirir bu davranış. Gerçi Raizo'da sanırım vardı 2-3 tane Naruto göndermesi... Bilemedim.
Yanlış konu Maymun D Luffy ile karıştırdın sanırım.Maymun
Maymun
Banlanmasın diye takipteyim, hemen araya girip düzelticem olayları hehehMaymunlar birlikte güçlü
Herhangi bir dişi gördüğünde yazdığına dönen şahsın konusuna yazılmalı bu.Maymun
Ya da Cp9 tekniğini koplayan meymunSizce Zoro'nun tekniğini kopyalayan Babun mu
Yoksa Kin'emon'un tekniğini kopyalayan babun mu