Bu bile p-up olursa yuh artıkRahat ol bu arc bir öpücükle tekrardan anılarını geri kazanacak ve bu an onun için büyük bir p-up almasını tetikleyecek an olacak. Sadece bekle.
Bu bile p-up olursa yuh artıkRahat ol bu arc bir öpücükle tekrardan anılarını geri kazanacak ve bu an onun için büyük bir p-up almasını tetikleyecek an olacak. Sadece bekle.
Meyvesiz luffy'e yenilen zoro dan, kaido ile 1 vs 1 atan zoro'ya...Niye teke tekte yapacak adam şimdi de yapar.
O p-up olmayacak canısı bu duygu dolu an Sanji'nin p-up almasını tetikleyecek bir aksiyon olacak işte. Sanji tam ümidini yitirmişken gelecek bu gazla ayaklanacak öyle hayal ediyorum. Gavat Oda p-up vermese bile bu tarz duygusal bir an yaşanacaktır.Bu bile p-up olursa yuh artık
Oğlum ben öyle bir şey mi yazdım sen git uyu uykun gelmişMeyvesiz luffy'e yenilen zoro dan, kaido ile 1 vs 1 atan zoro'ya...
Yuh artık. Konunun ilk sayfasında bile var yav. :/Oğlum ben öyle bir şey mi yazdım sen git uyu uykun gelmiş
Zoro kaido ile 1v1 atar nerde dedim?Yuh artık. Konunun ilk sayfasında bile var yav. :/
Zoro kaido ile 1v1 atar nerde dedim?
Zoro teke tek de alamaza bu cevabı vermişsin. Ben o anlamı çıkardım.Niye teke tekte yapacak adam şimdi de yapar.
O hastanelik olduğu resim atmış, Kaido ile karşılaşırlarsa böyle olur diyor. Ben de dedim zaten karşılaşacaklar karşı karşıya geldiler. O 1v1 değil dedi, ben de teke tekte yapan adam şimdi de yapar dedim.Zoro teke tek de alamaza bu cevabı vermişsin. Ben o anlamı çıkardım.
Adımız da esnaf olarak kaldı ya...Esnaf gene birilerini dolandırmaya çalışırken eline yüzüne bulaştırdı. Ulan bari mesajı değiştireydin biraz.