Malesef üzgünüm telefondan girince ister İstemez hatalarım olabiliyor kusura bakmayınBu nasıl bir yazım tarzı yahu? "Luffy'den" veya "Doflamingo'yu" falan yazmak çok mu zor? Biraz dikkat...
Malesef üzgünüm telefondan girince ister İstemez hatalarım olabiliyor kusura bakmayınBu nasıl bir yazım tarzı yahu? "Luffy'den" veya "Doflamingo'yu" falan yazmak çok mu zor? Biraz dikkat...
+1Roronoa Zoro; Butun anime karakterleri arasinda top 10 yapilsa, 10dan biri olacak kadar akla zarar bir karakter bence )
Yapilabilecek en dogru yorumAna karakterin seven sevmeyen herkese saç baş yoldurduğu bu seride var olması kıymetini her geçen sayı daha da artırmaktadır.
EyvallahYapilabilecek en dogru yorum
+10000Teşekkürler. Balonun alasıdır bence. Sırf Luffy ile aynı tayfada diye bu kadar çok power up alabiliyor.
Zoro benim ilk göz ağrımdır.OP'a başlama nedenimdir ama yeni karakter ortaya çıkınca nedense aynı kalmıyor :/+1
Sanırım yapılabilecek en doğru yorumlardan biri bu.
Op'taki unutulmaz sahnelerin önemli bir kısmı kendisine aittir. Ileride bu sahnelerin sayısının daha da artacak olması kendisini daha da efsane bir karakter yapacaktır.
Birçok kişinin Op'a başlama sebebidir.
Ana karakterin seven sevmeyen herkese saç baş yoldurduğu bu seride var olması kıymetini her geçen sayı daha da artırmaktadır.
Gözlerin hep aradığı isim, Op'un en güzel rengidir
Çeviri için teşekkürler.
Benim de gözümü ağrıtıyor ama muhtemelen farklı sebeplerle.Zoro benim ilk göz ağrımdır.OP'a başlama nedenimdir ama yeni karakter ortaya çıkınca nedense aynı kalmıyor :/
Onu alamayanlar da var :S+10000