Yenilmeyeceğim derken kılıç ustaları kelimesi ağzından çıkmıyor ama öyle yorumlamak daha iyi, sözünü tutmuş oluyorAma bu sözü yalnızca kılıç ustalarını kapsamıyor muydu onlara hiç yenilmiyor diye biliyorum
Yenilmeyeceğim derken kılıç ustaları kelimesi ağzından çıkmıyor ama öyle yorumlamak daha iyi, sözünü tutmuş oluyorAma bu sözü yalnızca kılıç ustalarını kapsamıyor muydu onlara hiç yenilmiyor diye biliyorum
Ben sözü Mihawk'a yenildikten sonra verdiği için öyle yorumluyorum. Hatta başka bir yerde de en iyi olmam lazım bir kez bile yenilemem gibi bir şey söylüyordu sanki ama nerde olduğunu çıkaramadım :/ Zaten teknik olarak en iyi olması için hiç yenilmemiş olmalı yenilirse anlamı kalmaz.Yenilmeyeceğim derken kılıç ustaları kelimesi ağzından çıkmıyor ama öyle yorumlamak daha iyi, sözünü tutmuş oluyor
Soruyu anlamadım.Ceviri güzel olmuş fakat Şuanki haliyle doflamingo baş edememiş nasıl olurda luffy güçlü olur ?
Zoro doflamingo durdurmaya gücü yetmedi colezyum önünde gold filmindede ana karakter goldla başa edememiş olmasına rağmen nasıl olurda luffy güçlü olur ? luffy sonraki güçlü süpernova denilse daha iyi olurSoruyu anlamadım.
Luffy'den güçlü olduğu mu yazıyor orada?Zoro doflamingo durdurmaya gücü yetmedi colezyum önünde gold filmindede ana karakter goldla başa edememiş olmasına rağmen nasıl olurda luffy güçlü olur ? luffy sonraki güçlü süpernova denilse daha iyi olur
Bu nasıl bir yazım tarzı yahu? "Luffy'den" veya "Doflamingo'yu" falan yazmak çok mu zor? Biraz dikkat...Zoro doflamingo durdurmaya gücü yetmedi colezyum önünde gold filmindede ana karakter goldla başa edememiş olmasına rağmen nasıl olurda luffy güçlü olur ? luffy sonraki güçlü süpernova denilse daha iyi olur